ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣΟ πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έβαλε τέλος στα σενάρια που θέλουν τη χώρα να οδηγείται σε πρόωρες εκλογές με αφορμή την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που είχε με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο εντευκτήριο της Βουλής, ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έχει εξασφαλίσει τον απαραίτητο αριθμό των 180 βουλευτών για την εκλογή νέου Προέδρου.

Ταυτόχρονα άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον το αίτημα των βουλευτών για στενότερη συνεργασία τους με τους υπουργούς για την επίλυση θεμάτων που απασχολούν τις περιφέρειές τους, ενώ με ενδιαφέρον άκουσε και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τις καθυστερήσεις των προκαταβολών του ΕΛΓΑ προς τους αγρότες.

Κοντά στον κ. Σαμαρά, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, βρέθηκαν στο εντευκτήριο κυρίως γυναίκες της ΝΔ, η Γεωργία Μπατσαρά, Διονυσία Αυγερινοπούλου, Άννα Καραμανλή, Ασπασία Μανδρέκα, Γεωργία Μαρτίνου, Φωτεινή Αραμπατζή, Ασημίνα Σκόνδρα, η Τάνια Ιακωβίδου, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ενώ κοντά βρέθηκαν ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Αθανάσιος Μπούρας, η υπουργός Τύπου Σοφία Βούλτεψη και οι βουλευτές της ΝΔ Απόστολος Βεσυρόπουλος, Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, ο Χρήστος Δήμας και Κώστας Καραγκούνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.