ROMA - ROYMANIAΕνας γάμος που σίγουρα θα απασχολήσει, λόγω της υπερβολής και της χλιδής αναμένεται να γίνει το ερχόμενο Φθινόπωρο. Ο «Βασιλιάς των Ρομά» της Ρουμανίας ετοιμάζεται να παντρέψει τον 20χρονο γιο του, μόλις η σύντροφός του (τους επόμενους μήνες) κλείσει τα 18.


Ο Ντορίν Γιοάμπα ανακοίνωσε ότι ο γιος του Μπογδάν και η αρραβωνιαστικιά του Aντρέα, με την οποία έχουν ήδη αποκτήσει δίδυμα, θα παντρευτούν το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ρουμανίας, 500 καλεσμένοι έχουν ήδη ειδοποιηθεί ότι τις επόμενες ημέρες θα λάβουν την προσωπική τους πρόσκληση, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία του γάμου. Μαζί με το γάμο το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει και η βάφτιση των δυο παιδιών του ζευγαριού.

Οι δύο νεαροί είναι αρραβωνιασμένοι από τότε που ήταν ακόμη παιδιά, μια πρακτική που συνηθίζεται στις κοινότητες των Ρομά, αλλά δεν παντρεύτηκαν καθώς οι γάμοι μεταξύ ανηλίκων, που συνηθίζονται στη φυλή,  προκαλούν πολλές αντιδράσεις.

Ο πατέρας του γαμπρού στέφθηκε «Βασιλιάς των Ρομά» πέρυσι, όταν ο πατέρας του Φλορίν πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή και ο γάμος αναμένεται να σηματοδοτήσει και το τέλος του πένθους.

Πάντως, ο βασιλιάς των Ρομά φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την γυναίκα του γιού του υποστηρίζοντας ότι είναι όμορφη και ευγενική κοπέλα και κυρίως μια… υπάκουη νύφη.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.