κτηνοιΣτη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες δύο ανδρών οι οποίοι κατηγορούνται για αποπλάνηση ενός ανήλικου κοριτσιού, μαστροπεία και οπλοφορία.

Οπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ο 41χρονος είχε παραδώσει στον 33χρονο την 11χρονη ανιψιά του, έναντι του χρηματικού ποσού των 150 ευρώ, προκειμένου να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Οπως εξακριβώθηκε, ο 33χρονος είχε ασελγήσει κατ΄επανάληψη σε βάρος της ανήλικης.

Σε βάρος του πρώτου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη και της ασέλγειας με αμοιβή, με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως τα δεκαπέντε έτη, ενώ σε βάρος του δευτέρου ασκήθηκε ποινική δίωξη για άμεση συνέργεια στις ανωτέρω πράξεις καθώς και για την πράξη της παράνομης οπλοφορίας μαχαιριών σε βάρος και των δύο.

Ο Παρασκευόπουλος Κωνσταντίνος του Θεόδωρου, κατοίκου Νέων Λιοσίων.

Ο Ζέρβος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου, κατοίκου Περιστερίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.