ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΜετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την βαθμολόγηση των γραπτών των υποψηφίων για τις ανώτερες και ανώτατες σχολές θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές του 2ου Λυκείου Γρεβενών καθώς και τους καθηγητές του φροντιστηρίου «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ» (Πρώην Φροντιστήριο Βάϊου Βάϊου) για την επιμέλεια που έδειξαν και την φροντιστηριακή τους φροντίδα που οδήγησαν στην μεγάλη επιτυχία του γιού μου Δαβίδ.

Θέλω επίσης να συγχαρώ όλα τα παιδιά που πέτυχαν στις πρόσφατες εξετάσεις όπως επίσης και προς όλη τη νεολαία του τόπου μας να θυμίσω τις πρόσφατες δηλώσεις της Προέδρου της Ολυμπιακής Επιτροπής της Ρουμανίας και Ολυμπιονίκη κ. Νάντια Κομανέτσι:

«Κανένα ουράνιο δώρο δεν έπεσε στην ποδιά μου. Έβαζα στόχους. Άλλοτε τους πετύχαινα και άλλοτε όχι. Η σκληρή δουλειά δεν υπάρχει περίπτωση να μη φέρει αποτέλεσμα. Αν έχεις κάποιο ταλέντο και δουλέψεις σκληρά θα δώσεις στον εαυτό σου μια ευκαιρία να βγει κερδισμένος. Και αν είσαι τυχερός θα κατακτήσεις τους στόχους σου. ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΌΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗ ΔΙΨΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.»

Νάντια Κομανέτσι

Μετά τιμής

Κυριάκος Δ. Ταταρίδης

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Πρώην Βουλευτής Γρεβενών

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.