ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

ΜΑΖΙΩΤΗΣ - ΡΟΥΠΑΟι διωκτικές Αρχές διαθέτουν οπτικό υλικό από την νέα εμφάνιση της Πόλας Ρούπα, ξανθιάς πλέον με κοντά μαλλιά και αδυνατισμένης, πιθανώς από κάποια κάμερα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή όπου κατοικούσε μαζί με το Νίκο Μαζιώτη.
Φωτογραφία της «νέας» Πόλας Ρούπα στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Την πληροφορία μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, συμπληρώνοντας ότι είναι πολύ πιθανό η συγκεκριμένη φωτογραφία να δοθεί στη δημοσιότητα μόλις δοθεί η απαραίτητη εισαγγελική εντολή.

Ολοκληρώθηκε εξάλλου αργά το απόγευμα της Κυριακής η εξονυχτιστική έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στο διαμέρισμα της οδού Υψηλάντου, στις παρυφές Πεύκης και Αμαρουσίου, στο οποιο τον τελευταιο ενάμιση χρόνο διέμεναν ο Νίκος Μαζιώτης, η Πόλα Ρούπα και το παιδί τους, χρησιμοποιώντας το επίθετο «Παπασωτηρίου» όπως αναγράφεται στο κουδούνι της εισόδου.

Στόχος των Αρχών είναι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα προκειμένου να εντοπίσουν αποτύπωμα ή DNA που να ανήκει σε άλλο πρόσωπο, ώστε να συνεχίσουν να στοιχειοθετούν την εικόνα της νέας ομάδας με την οποία δραστηριοποιείται το ζευγάρι των τρομοκρατών.

Επίσης, κομβικό σημείο των ερευνών αποτελεί και η «γιάφκα» που εικάζεται ότι διατηρεί ο Μαζιώτης και ο Επαναστατικός Αγώνας στο κέντρο της Αθήνας και ειδικά στην περιοχή των Πατησίων.

Οι εκτιμήσεις θέλουν το ρόλο αυτής της γιάφκας να παίζει υπόγειο πάρκινγκ με αυτοκίνητα και μηχανές, στους χώρους των οποίων πιθανώς είναι αποθηκευμένο σημαντικό υλικό για τρομοκρατικές ενέργειες.

Από εκεί κατά τις ίδιες εκτιμήσεις ξεκίνησε το παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο που εξερράγη μπροστά στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Αlpha μετέδωσε φωτογραφίες που απεικονίζουν το πώς μπορεί να είναι σήμερα η Πόλα Ρούπα:

 

έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.