Ώς 1η Αυγούστου οι αιτήσεις

ΕΡΓΑΣΙΑ - ΔΙΑ ΒΙΟΥ Οι ενδιαφερόμενοι επιτρέπεται να υποβάλουν πρόταση για μόνο μία ειδικότητα και σε μόνο μία Περιφερειακή Ενότητα της επιλογής τους (Φωτογραφία: Αρχείο ΔΟΛ )

Έως και την 1η Αυγούστου θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά και μόνο οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για τις θέσεις εκπαιδευτών στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης. Όσοι προσληφθούν θα υπογράψουν συμβάσεις μίσθωσης έργου.


Μεταξύ των ειδικοτήτων που ζητούν τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης περιλαμβάνονται των ξένων γλωσσών, αγροτικής οικονομίας, αργυροχρυσοχόων, αρτοποιίας, γεωπονίας, διακόσμησης, διατροφής, τουρισμού, μαγειρικής, λογοτεχνίας, λογιστικής, εικαστικών, κεραμικής, κοινωνιολογίας, φυσικής αγωγής κ.ά..

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι αντίστοιχου πτυχίου ή απόφοιτοι των σχετικών με την ειδικότητά τους σχολών ή ΙΕΚ και ανάλογα με τις θέσεις που διεκδικούν πρέπει να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Οι ενδιαφερόμενοι επιτρέπεται να υποβάλουν πρόταση για μόνο μία ειδικότητα και σε μόνο μία Περιφερειακή Ενότητα της επιλογής τους. Η επιλογή περισσότερων αποτελεί λόγο αποκλεισμού από τη διαδικασία επιλογής.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι προκειμένου να αναλάβουν εργασία υποχρεούνται να προσκομίσουν άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου από την υπηρεσία τους. Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται υποχρεωτικά σε ηλεκτρονική μορφή και επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης.

Σύμφωνα με Τα Νέα η αίτηση θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση applications.inedivim.gr, ενώ σημειώνεται ότι προκειμένου να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας, το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής των αιτήσεων μετά την οριστική υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης δεν παρέχει τη δυνατότητα για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της υποβαλλόμενης αίτησης.

Οι εκπαιδευτές θα καταταχθούν με βάση το σύνολο των μορίων τους σε πίνακες ταξινομημένους ανά Περιφερειακή Ενότητα και Ειδικότητα / Γνωστικό Αντικείμενο και θα επιλέγονται σύμφωνα με την κατάταξή τους, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που θα προκύψουν στους δήμους της αντίστοιχης Περιφερειακής Ενότητας.

Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με ηλεκτρονική μορφή και αποστέλλονται ταχυδρομικά, με e-mail ή με fax, δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.