ΜΑΖΙΩΤΗΣΣε ειδικά διαμορφωμένο «θάλαμο – φρούριο», στον οποίο έχουν τοποθετηθεί αλεξίσφαιρα τζάμια και κάμερες παρακολούθησης, και με ισχυρή περιφρούρηση, νοσηλεύεται ο Μαζιώτης στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο τρομοκράτης οδηγήθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στις φυλακές του Κορυδαλλού μετά την μεταγωγή του νωρίτερα στο Εφετείο Αθηνών από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, όπου νοσηλευόταν έως τις 4 το απόγευμα.

Ο τρομοκράτης μεταφέρθηκε αρχικά από τον Ευαγγελισμό στο Εφετείο προκειμένου ο αρμόδιος εισαγγελέας Εφετών να εκτελέσει το ένταλμα που αφορά στην καταδίκη του για την υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα» σε 25ετή κάθειρξη κατά συγχώνευση καθώς και στην καταδίκη σε φυλάκιση 10 μηνών που του επιβλήθηκε για παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαζιώτης είχε αφεθεί ελεύθερος λόγω παρέλευσης του 18μηνου προφυλάκισης και παραβίασε τους περιοριστικούς όρους μεσούσης της δίκης με αποτέλεσμα η απόφαση να εκδοθεί ερήμην του.

Ο Νίκος Μαζιώτης αρνήθηκε νωρίτερα να καταθέσει στον ανακριτή που τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο δηλώνοντας «επαναστάτης». Ο συνήγορός του Σπύρος Φυτράκης ζήτησε τριήμερη προθεσμία για να ενημερωθεί για την δικογραφία, ενώ για τον ανακριτή ορίστηκε νέα επίσκεψη τη Δευτέρα στη 1.30 το μεσημέρι στις φυλακές ώστε να προσπαθήσει να λάβει νέα κατάθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.