ΜΑΖΙΩΤΗΣ4Η σύλληψη του επικίνδυνου τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, όπως διαμηνύει η κυβέρνηση, μόνο τυχαία δεν ήταν. Το τελευταίο διάστημα η Αντιτρομοκρατική βρισκόταν στα ίχνη του, έχοντας πληροφορίες ότι βρίσκεται στην Αθήνα και κινείται σε συγκεκριμένες περιοχές. Η πληροφορία αυτή, φημολογείται, ότι είχε έρθει σε γνώση της ΕΛ.ΑΣ. από άνθρωπο που γνώριζε πρόσωπα και πράγματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, αν και η ΕΛ.ΑΣ αρνείται την ύπαρξη ανθρώπου που έδωσε πληροφορίες για τον Νίκο Μαζιώτη, όπως είναι λογικό άλλωστε, το «βαθύ λαρύγγι» είχε ειδοποιήσει ήδη από τον Ιούνιο ότι ο Νίκος Μαζιώτης βρίσκεται στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μάλιστα, είχε πει στο «σύνδεσμό» του στην Αντιτρομοκρατική ότι κινείται σε περιοχές όπως το Μαρούσι, τα Πατήσια, η Δεξαμενή και τα Εξάρχεια. Λέγεται μάλιστα ότι ο άγνωστος είχε πει ακόμη και ημερομηνίες κατά τις οποίες ο επικίνδυνος τρομοκράτης θα κινηθεί σε συγκεκριμένες περιοχές, ενώ ήταν σε θέση να τους πει ότι θα κινείται είτε με τα πόδια, είτε με μέσα μεταφοράς.

Φαίνεται ωστόσο ότι δεν γνώριζε που είναι το κρησφύγετό του, έκανε όμως λόγο για προπαρασκευή ενέργειας.Με βάση αυτές τις πληροφορίες οι αστυνομικοί έστησαν την επιχείρηση σύλληψης και στηριζόμενοι σε αυτές τις πληροφορίες δύο άνθρωποι της Αντιτρομοκρατικής κατάφεραν πριν 20 ημέρες να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Νίκο Μαζιώτη. Το γεγονός ότι ήταν μεταμφιεσμένος, όμως, τότε, τους δημιούργησε αμφιβολίες και έτσι δεν στήθηκε σχετική επιχείρηση.

Τώρα ο άνθρωπος αυτός, σύμφωνα πάντα με την espresso φαίνεται ότι διεκδικεί το ποσό της επικήρυξης που αναλογεί στον Νίκο Μαζιώτη, ποσό που μπορεί να αγγίξει ακόμη και τις 500.000 ευρώ…

Φωτογραφία: Eurokinissi- iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.