Η πρόγνωση του καιρού!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚεντρικοί δρόμοι πλημμύρισαν, δυο οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους, ενώ είναι εξαιρετικά δύσκολο ακόμη και το να κυκλοφορήσουν οι πεζοί, αφού οι δρόμοι είναι… πισίνες!

Η βροχή έπεφτε ακατάπαυστα από τα ξημερώματα μέχρι τις 11.00 το πρωί.

Κάτω από τη γέφυρα των Αγίων Πάντων εγκλωβίστηκαν τρία αυτοκίνητα και χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική για να απεγκλωβιστεί ο οδηγός του ενός, ενώ οι άλλοι δυο είχαν καταφέρει να βγουν μόνοι τους!

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Παράλληλα, σημειώθηκε πρόσκαιρη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε περιοχές περιμετρικά του κέντρου της πόλης, ενώ υπήρξαν μικρές καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”. Ωστόσο, οι αφίξεις των αεροσκαφών γίνονται χωρίς πρόβλημα.

Στις φωτογραφίες θα δείτε προβλήματα που έχουν προκληθεί στο κέντρο της πόλης στις οδούς Αγίων Πάντων και Αισώπου. O δρόμος στη γέφυρα των Αγίων Πάντων έκλεισε, καθώς γέμισε φερτά υλικά και δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 08.00 το πρωί.

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Ένα δέντρο ξεριζώθηκε κι έπεσε στην περιοχή της Χαριλάου λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κανάρη. Από την πτώση του δέντρου λίγο έλειψε να τραυματιστούν και πεζοί που την ώρα εκείνη διέρχονταν από το σημείο.

Εξάλλου, από τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική προχώρησε σε πέντε κοπές δέντρων, τα οποία είχαν πέσει εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων – χωρίς, ωστόσο να αναφερθεί τραυματισμός – στην οδό Κανάρη, στην Αδριανουπόλεως, στην Παναγία Φανερωμένη και στο δυτικό τμήμα της πόλης.

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Το τελευταίο περιστατικό που συνέβη είναι η πτώση ενός δέντρου πάνω σε περίπτερο σε κεντρικό σημείο της πόλης, στην οδό Δωδεκανήσου. To δέντρο έπεσε πάνω στο περίπτερο, καθώς και σε δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο. Τα δύο άτομα που βρίσκονταν μέσα στο περίπτερο, ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν…

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Πολλά προβλήματα και καταστροφές σε καταστήματα. Αυτό που βλέπετε στις επόμενες φωτογραφίες, βρίσκεται στην περιοχή του Βαρδάρη, όπου και δημιουργήθηκαν τα περισσότερα προβλήματα. Η καταστροφή που βρήκε τον ιδιοκτήτη φαίνεται μεγάλη, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των εμπορευμάτων “κολυμπάει” μέσα στα νερά της βροχής.

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Η πιο εντυπωσιακή φωτογραφία πάντως είναι η επόμενη, που δείχνει την παραλιακή οδό της Θεσσαλονίκης να έχει μετατραπεί σε… ποτάμι! Τη φωτογραφία τράβηξε χρήστης του facebook, ο οποίος και την ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό πριν από λίγες ώρες…

ΦΩΤΟ από seleo.grΦΩΤΟ από seleo.gr
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Για σήμερα Τρίτη προβλέπεται να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, στην ηπειρωτική χώρα κυρίως. Η κακοκαιρία θα επικρατήσει μέχρι και την Τετάρτη το απόγευμα, όταν σταδιακά θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά και θα εξασθενήσουν.

Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο οι βροχές και οι καταιγίδες που θα σημειωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες δεν αποκλείεται, παρά την πιο περιορισμένη διάρκειά τους, να είναι παροδικά ισχυρές και να συνοδεύονται πιθανόν και αυτές από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Την Τετάρτη (16-7-2014) τα έντονα καιρικά φαινόμενα μέχρι το απόγευμα θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά και θα εξασθενήσουν.

newsit,seleo, thestival

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.