Ζευγάρι Βούλγαρων κρατούσε «φυλακισμένη» σε διαμέρισμα μια 20χρονη ομοεθνή τους. Για 2 χρόνια τη βίαζαν, την ξυλοκοπούσαν και την εξέδιδαν.

FULAKISMENHΤης υποσχέθηκαν μεγάλο… μεροκάματο στην Ελλάδα. Πείστηκε να τους ακολουθήσει και βρέθηκε κλεισμένη σε ένα διαμέρισμα, με τους δράστες να την βιάζουν και να την εξωθούν στην πορνεία, για δύο χρόνια.

Ενα ζευγάρι από τη Βουλγαρία, 26 χρόνων ο άνδρας και 24 χρόνων η γυναίκα, τον Νοέμβριο του 2012 έπεισαν την 20χρονη συμπατριώτισσά τους να έρθει στην Ελλάδα και να εργασθεί σε δουλειές με μεγάλες οικονομικές απολαβές.

Οταν έφθασε στη χώρα μας τη «φυλάκισαν» σε ένα διαμέρισμα της Αθήνας.

Αρπαξαν τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, και στη συνέχεια με βιασμούς, ξυλοδαρμούς και απειλές την εξανάγκασαν να εκδίδεται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, υπό τη συνεχή τους επιτήρηση.

Το ζευγάρι κρατούσε το σύνολο των εισπράξεων από τα ερωτικά ραντεβού.

Από το Σεπτέμβριο του 2013, το ρόλο της μεταφοράς, της επιτήρησης και της αφαίρεσης των εσόδων από το θύμα ανέλαβε ο 26χρονος συλληφθείς, ο οποίος μόλις είχε αποφυλακισθεί και ανάγκαζε επίσης, την 20χρονη να εκδίδεται με τη χρήση έντονης σωματικής βίας.

Πέρα όλων των άλλων, το ζευγάρι βίαζε την 20χρονη.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, συνέλαβαν τον ζευγάρι, το οποίο κατηγορείται  για σωματεμπορία, βιασμό, απλή σωματική βλάβη, αντίσταση, απειλή και παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών κατά περίπτωση.

Στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία, όπου ήταν φυλακισμένο το θύμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, το δελτίο ταυτότητας της 20χρονης, δύο κινητά τηλέφωνα και 460 ευρώ. Σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, συνολικής ποινής φυλάκισης εννέα ετών.

Στην 20χρονη παρασχέθηκε αρωγή και προστασία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, ενώ έχει αιτηθεί τον επαναπατρισμό της. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.