Ποιες ευρωπαϊκές ομάδες ενδιαφέρονται για τον έλληνα επιθετικό
samarasΉδη πριν από το Μουντιάλ ο Γιώργος Σαμαράς είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την Ευρώπη και όχι μόνο.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο και το πέναλτι που έδωσε την πρόκριση στην Εθνική ελλάδας στους «16», τον έκανε ακόμη πιο γνωστό στα μάτια των ατζέντηδων.

Πλέον τα ονόματα ευρωπαϊκών ομάδων που έχουν ακουστεί μόνο λίγα και αμελητέα, δεν είναι.

Μπεσίκτας, Ατλέτικο, Λάτσιο, Σαμπντόρια, Σεβίλλη και Έβερτον είναι αυτές που έχουν ακουστεί πιο έντονα για την απόκτηση του. Ενώ ακόμη και η Σέλτικ έκανε κρούση για την παραμονή του, αν και έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό.

Σεβίλλη και Έβερτον δεν έχουν κινηθεί ακόμη για την αγορά επιθετικού, σε αντίθεση με τις άλλες και δεν αποκλείεται να μπουν πιο δυνατά για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Πάντως, σύμφωνα με την SportDay και τη στήλη «τρελός του χωριού», ο Έλληνας διεθνής έχει στα χέρια του δύο επίσημες προτάσεις.

Η μία από ομάδα δεν είναι από την Ευρώπη, αλλά προσφέρει πολύ καλό συμβόλαιο, ενώ η άλλη είναι ευρωπαϊκό κλαμπ και μάλιστα με καλό όνομα.

 sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.