Την αποκάλυψη ότι τουλάχιστον δύο παίκτες της Ολλανδίας δείλιασαν και μάλιστα αρνήθηκαν να εκτελέσουν πέναλτι, έκανε μετά τον αποκλεισμό ο προπονητής των «οράνιε».

FAN GAAL«Δύο παίκτες αρνήθηκαν να εκτελέσουν το πρώτο πέναλτι και γι’ αυτό το ανέλαβε ο Φλάαρ», είπε ο Ολλανδός προπονητής απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Στη συνέχεια, κλήθηκε να αποκαλύψει τα ονόματά τους, και όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά είπε: «Δεν απαντώ γιατί αυτή η ερώτηση είναι προσβλητική».

Για τη συνολική εικόνα της ομάδας του είπε: «Κάναμε ένα εκπληκτικό τουρνουά. Κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσουμε τόσο μακριά. Η Αργεντινή είναι ένας κολοσσός και πρέπει να τονίσω ότι δεν νικηθήκαμε».

Επιπλέον ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας παραδέχθηκε: «Αν είχα τη δυνατότητα, θα έβαζα τον Κρουλ. Τα πέναλτι είναι θέμα και τύχης».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη συνύπαρξή του με τον Αργεντινό γκολκίπερ στην Άλκμααρ, τόνισε: «Δίδαξα τον Ρομέρο πώς να αποκρούει πέναλτι».

Ο Ουέσλι Σνάιντερ, ένας εκ των δύο παικτών που αστόχησαν για την Ολλανδία, τόνισε: «Είναι δύσκολο για μας. Αξίζαμε κάτι καλύτερο. Ίσως θα έπρεπε να είχαμε νικήσει νωρίτερα. Μόνο μία ομάδα ήθελε να πάμε στα πέναλτι και αυτή ήταν η Αργεντινή. Μας πονάει, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έπρεπε να πάρω την ευθύνη. Μερικές φορές πηγαίνει στραβά. Τη μισώ αυτή τη διαδικασία».

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.