Ανακοίνωσε Παπάζογλου και Αυλωνίτη

osfpΝέα συμβόλαια με τον Ολυμπιακό υπέγραψαν οι Δημήτρης Σιόβας και Ανδρέας Σάμαρης, όπως ανακοινώθηκε την Κυριακή από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές επέκτειναν τη συνεργασία τους με τους πρωταθλητές Ελλάδας ως το 2018, δηλαδή για επιπλέον δύο χρόνια σε σχέση με τα προηγούμενα συμβόλαιά τους, τα οποία έληγαν το 2016.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σιόβας αγωνίζεται στον Ολυμπιακό τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ ο Σάμαρης, αν και αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο το 2012, έμεινε μία σεζόν δανεικός στη Νέα Σμύρνη και εντάχθηκε πέρυσι στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Ανδρέα Σάμαρη και Δημήτρη Σιόβα, μέχρι το 2018».

Ανακοίνωσε Παπάζογλου και Αυλωνίτη

Στη συνέχεια η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε και την απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών, του Θανάση Παπάζογλου και του Τάσου Αυλωνίτη, χωρίς όμως να γίνουν γνωστές περαιτέρω πληροφορίες.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Θανάση Παπάζογλου και Τάσου Αυλωνίτη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.