Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επισκέψεις-συναντήσεις του Βουλευτή Γρεβενών με τον υπουργό Υγείας και Υφυπουργό Παιδείας

7 Ιουλίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΒΟΡΙΔΗΣ - ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣΟ βουλευτής της ΠΕ Γρεβενών κύριος Τιμολέων Κοψαχείλης την εβδομάδα που μας πέρασε είχε συναντήσεις με τον Υπουργό Υγείας Κο Βορίδη Μάκη και Υφυπουργό Παιδείας Κο Δερμεντζόπουλο Αλέξανδρο.

Με τον Κο Βορίδη συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Η σωστή και εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Γρεβενών αλλά και του Κέντρου Υγείας Δεσκάτης. Οι ανάγκες των δομών υγείας της ΠΕ Γρεβενών και οι άμεσες λύσεις που θα δρομολογούνται στα προβλήματα που θα παρουσιάζονται.

Με την λειτουργία του αξονικού τομογράφου και την εγκατάσταση μέχρι την 4η Αυγούστου τριών υπερσύγχρονων μηχανημάτων, ενός συστήματος υπερηχοτομογραφίας γενικής χρήσης ενός ακτινολογικού μηχανήματος αλλά και ενός ψηφιακού μαστογράφου Τύπου Β το Νοσοκομείο Γρεβενών θα μπορεί να παρέχει υγειονομική φροντίδα υψηλού επιπέδου.

ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣΜε τον Υφυπουργό Παιδείας Κο Δερμεντζόπουλο Αλέξανδρο συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το χώρο της παιδείας, οι μετεγγραφές φοιτητών, οι μεταθέσεις και αποσπάσεις εκπαιδευτικών. Η σωστή προετοιμασία για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα, είναι ο στόχος της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου.

 

Τιμολέων Κοψαχείλης

Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

This entry was posted on Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2014 at 16:31 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΕΣΚΑΤΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply