Ο Γιοακίμ Λεβ επέτρεψε στις συζύγους των ποδοσφαιριστών του να περάσουν μια νύχτα μαζί τους μετά την πρόκριση στους «4» του Μουντιάλ -Την Τρίτη ο ημιτελικός με τη Βραζιλία

μουντιαλΈνα ξεχωριστό «δώρο» περίμενε τους Γερμανούς διεθνείς μια ημέρα μετά την πρόκρισή τους στους «4» του Μουντιάλ της Βραζιλίας μετά τη νίκη με 1-0 επί της Γαλλίας.

Εκτός από τα 100.000 ευρώ μπόνους για την παρουσία τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης, οι παίχτες του Γιοάκιμ Λεβ είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια νύχτα με τις συντρόφους τους, όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Μετά, λοιπόν, την πρωινή προπόνηση το Σάββατο στο Σάντο Άντρε, ο Λεβ ανακοίνωσε στους παίχτες της «νασιοναλμάνσαφτ» ότι στο Κάμπο Μπαία, όπου διαμένει η Γερμανική αποστολή, τους περιμένουν οι γυναίκες τους για να περάσουν ένα βράδυ μαζί.

Όπως εξήγησε ο μάνατζερ της ομάδας Όλιβερ Μπίερχοφ, είπαμε να αλλάξουμε λίγο τους ρυθμούς γιατί είχαμε μια επιπλέον ημέρα για ξεκούραση.

Και τι ξεκούραση θα ήταν αυτή, ε;

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.