Εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Ιουλίου, στις 18 του μήνα τα οικογενειακά από τον ΟΓΑ
ΛΕΦΤΑ- ΧΡΗΜΑΤΑΣτο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου θα καταβληθούν από τους οικείους δήμους τα προνοιακά επιδόματα Μαΐου και Ιουνίου. Αυτό τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ η γ.γ. Πρόνοιας του υπουργείου Εργασίας Έφη Μπέκου, η οποία παραδέχθηκε ότι υπήρξαν καθυστερήσεις στη χορήγησή τους, αλλά διαβεβαίωσε ότι το σύστημα έχει πλέον ομαλοποιηθεί.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή 18 Ιουλίου θα καταβληθούν από τον ΟΓΑ, τα οικογενειακά επιδόματα του 2014 για το 2ο τρίμηνο του έτους (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών). Τα οικογενειακά επιδόματα αφορούν 700.000 δικαιούχους.

Να σημειωθεί ότι η πληρωμή αφορά τους δικαιούχους που έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά αίτηση-δήλωση Α21 (μέσω του TaxisNet της γενικής γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων), μέχρι και τις 30 Ιουνίου. Στις 18 Ιουλίου θα γίνει και η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων και σε όσους δικαιούχους είχαν υποβάλει τροποποιητική αίτηση για το έτος 2013 (που δεν έχουν πληρωθεί) και η αίτηση τους έχει εκκαθαριστεί.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.