Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δήλωση συμπαράστασης του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών…

1 Ιουλίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣΜετά από διαρκή και επίμονο αγώνα τα προσχήματα εξαφανίστηκαν, οι μάσκες έπεσαν και η ανικανότητα έχει πλέον πρόσωπο.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Θ. Κουκάκης με την προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά του στο πρόσωπο των υπαλλήλων του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών και την αδιάλλακτη και αρνητική στάση του σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης του Νοσοκομείου θέτει σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία του και η απομάκρυνσή του είναι επιτακτική ανάγκη για την εξομάλυνση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.

Συμπαραστεκόμαστε στα δίκαια αιτήματα και τον αγώνα του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού και θα βρισκόμαστε στο πλευρό τους μέχρι τέλους.

Η δικαίωση των προσπαθειών μας δεν θα αργήσει να έρθει καθώς παρεμβάσεις έχουν γίνει προς κάθε αρμόδιο φορέα και η έμπρακτη απάντησή τους αναμένεται άμεσα. Η επιλογή ωστόσο του νέου προσώπου θα πρέπει να γίνει με μεγαλύτερη σύνεση αυτή τη φορά καθότι ιδιαίτερες ευθύνες φέρουν όσοι συνέβαλαν στην τοποθέτησή του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Τρίτη, 1 Ιουλίου, 2014 at 16:48 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply