Ομάδα από το Κόσοβο ζήτησε δανεισμό του Σουάρες!

ΣΟΥΑΡΕΖΑνακοίνωση με την οποία ζητάει συγγνώμη από τον Τζόρτζιο Κιελίνι, για το δάγκωμα, ανέβασε ο Λουίς Σουάρες στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter. Ο 28χρονος Ουρουγουανός λέει μεταξύ άλλων πως έχει μετανιώσει για όσα συνέβησαν στον αγώνα ανάμεσα σε Ιταλία και Ουρουγουάη. Ενώ τέλος διαβεβαιώνει πως δεν θα συμβεί ποτέ ξανά τέτοιο περιστατικό.


Αναλυτικά:

«Μετά από πολλές μέρες που πέρασα στο σπίτι μου με την οικογένειά μου, είχα την ευκαιρία να επανακτήσω την ψυχραιμία μου και να εξετάσω τα όσα έγιναν στο Ιταλία – Ουρουγουάη στις 24 Ιουνίου. Ανεξάρτητα από τις κριτικές και τις αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αυτές της μέρες, όλες εκ των οποίων έγιναν χωρίς καμία πρόθεση παρέμβασης στην καλή εμφάνιση της εθνικής μου ομάδας, η αλήθεια είναι ότι ο συνάδερφός μου Κιελίνι υπέφερε τις σωματικές επιπτώσεις του δαγκώματος μετά από σύγκρουση που είχε μαζί μου. Για αυτό:

-Μετανιώνω ειλικρινά για ό,τι έγινε.
-Ζητάω συγγνώμη στον Κιελίνι και σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική οικογένεια.
-Υπόσχομαι δημόσια ότι ποτέ δεν πρόκειται να υπάρξει παρόμοιο περιστατικό από εμένα.

Μοντεβιδέο, 30 Ιουνίου 2014».

Ομάδα από το Κόσοβο ζήτησε δανεισμό του Σουάρες!

Εν τω μεταξύ η Χάιβαλια που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Κοσόβου, φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Λίβερπουλ για τον δανεισμό του Λουίς Σουάρες για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός μετά την τιμωρία της FIFA και τον αποκλεισμό από κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα δεν θα μπορεί να αγωνιστεί ως τον Νοέμβρη με την αγγλική ομάδα και μία τέτιοια λύση θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη κόντρα στην αγωνιστική απραξία του 27χρονου άσου.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Χαβίτ Πακόλι, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η ομάδα του προσφέρει 30.000 χιλιάδες ευρώ στην Λίβερπουλ και 1.500 ευρώ ευρώ την εβδομάδα στον ποδοσφαιριστή.

«Πιστεύω πως από τη στιγμή που δεν ανήκουμε στη FIFA, δεν υπάρχει κόλλημα στην πρόταση που έχουμε κάνει στη Λίβερπουλ για τον δανεισμό του παίκτη για τους επόμενους τέσσερις μήνες. Τα 30.000 ευρώ είναι το μεγαλύτερο ποσό που μπορούμε να προσφέρουμε, ενώ στον παίκτη δίνουμε 1.500 ευρώ την εβδομάδα.

Μπορεί το ποσό να ακούγεται γελοίο για τον ίδιο, αλλά εμείς τόσα μπορούμε να δώσουμε και αυτό κάνουμε. Αν θέλει να έρθει να παίξει για να μην μείνει άπραγος, είναι ευπρόσδεκτος» ήταν τα λόγια του Πακόλι.

Διαιτητής: Μάρκ Γκάιγκερ (ΗΠΑ)

Κίτρινες: Ματουιντί

ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάν): 1. Ούγκο Λιορίς, 2. Ματιέ Ντεμπισί, 4. Ράφαελ Βαράν, 21. Λοράν Κοσιελνί, 3. Πατρίς Εβρά, 6. Γιοάν Καμπάιγ, 8. Ματιέ Βαλμπουενά (90+4΄ 18. Μούσα Σισοκό) , 14. Μπλεζ Ματουϊντί, 19. Πολ Πογκμπά, 10. Καρίμ Μπενζεμά, 9. Ολιβιέρ Ζιρού (62΄ 11. Αντουάν Γκρισμάν).

ΝΙΓΗΡΙΑ (Στίβεν Κέσι): 1. Βίνσεντ Ενιεάμα, 13. Τζουγουόν Οσανίουα ,2. Γιόζεφ Γιόμπο, 5. Εφε Άμπροουζ, 22. Κένεθ Ομερούο, 7. Αχμέντ Μούσα, , 10. Τζον Όμπι Μίκελ, , 17. Ογκένι Ονάζι (59΄ 4. Ρούμπεν Γκάμπριελ), 11. Βίκτορ Μόουζες (89΄ 19. Ούτσε Νουαφόρ), 8. Πίτερ Οντεμβίγκι, 9. Εμάνουελ Εμενίκε.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.