Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αύριο αναμένεται η ανακοίνωση των βαθμολογίων των πανελλαδικών

Ιούνιος 30th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για τις επιδόσεις τους είτε στο Διαδίκτυο είτε από τα σχολεία
panellhniesΑύριο αναμένεται να μπει τέλος στην αγωνία των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς σύμφωνα με ενημέρωση του newsbeast.gr από το Υπουργείο Παιδείας, περίπου στις 13.00 το μεσημέρι οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τους βαθμούς τους ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το διαδίκτυο οι βαθμοί θα αναρτηθούν στα σχολεία όλης της χώρας. Σύμφωνα με σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας την Τρίτη το πρωί, οι Διευθυντές Δ.Ε. θα παραδώσουν αμέσως στα Λύκειά τους τα ανάλογα δέματα, ώστε το μεσημέρι της Τρίτης 1-7-2014 οι βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια.

Οι βαθμοί των μαθητών των Επαγγελματικών Λυκείων αναμένεται να ανακοινωθούν την Τετάρτη 2/7 αν και από το Υπουργείο Παιδείας καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να ανακοινωθούν και αυτοί αύριο Τρίτη μαζί με τις βαθμολογίες των μαθητών των Γενικών Λυκείων.

This entry was posted on Δευτέρα, Ιούνιος 30th, 2014 at 15:18 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply