Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας: Επί τάπητος ζητήματα που απασχολούν τα Γρεβενά…

30 Ιουνίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

βίκυ ευταξάΖητήματα της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών απασχόλησαν τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά την περασμένη Παρασκευή (27/6/2014) με το βουλευτή της Ν.Δ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη, το Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη και το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Δεσκάτης Δημήτρη Καραστέργιο.

Η Γενική Γραμματέας στο πλαίσιο των τακτικών επαφών που έχει με αιρετούς και φορείς της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας με στόχο την αλληλοενημέρωση και προώθηση τοπικών θεμάτων συναντήθηκε στο γραφείο της στη Κοζάνη με το βουλευτή και τους δύο δημάρχους της Π.Ε. Γρεβενών και συζήτησαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα.

Ειδικότερα, στη διάρκεια των συναντήσεων, τέθηκαν τα προβλήματα, αναδείχθηκαν οι προτεραιότητες και εξετάστηκαν οι τρόποι συνεργασίας ώστε να προωθούνται άμεσα και αποτελεσματικά τα θέματα της περιοχής. Από όλους επισημάνθηκε πως ο τουρισμός και η προώθηση των τοπικών προϊόντων θα πρέπει να αποτελέσουν τους βασικούς αναπτυξιακούς βραχίονες της περιοχής καθώς τα Γρεβενά διαθέτουν τα συγκριτικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για να αποκτήσουν τη δική τους ισχυρή ταυτότητα σε αυτούς τους τομείς.

Η Γενική Γραμματέας ζήτησε μάλιστα από τους δημάρχους να συνεχιστεί απρόσκοπτα η συνεργασία και να κάνουν ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να μην υπάρξει κενό διοίκησης στους Ο.Τ.Α.

This entry was posted on Δευτέρα, 30 Ιουνίου, 2014 at 21:35 and is filed under ΔΕΣΚΑΤΗ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply