Ποιός θα είναι ο μισθός και τι λέει για τα Περιφερειακά Συμβούλια…

GEVRGIA ZEMPILIADOYΧρέη διευθύντριας στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρι Κουκουλόπουλου ανέλαβε ήδη, ουσιαστικά (τυπικά σε λίγες ημέρες) η Γεωργία Ζεμπιλιάδου!

Όπως είπε η ίδια στον “Πρωϊνό Λόγο” και τον Παναγώτη Πλιάτσιο, είναι θέμα ημερών και η επίσημη απόφαση. Η κυρία Ζεμπιλιάδου υπογράμμισε πως θα ασκεί κανονικά τα καθήκοντά της στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας και στο χρονικό διάστημα που θα παραμείνει στην Αθήνα, καθώς, σύμφωνα με την ίδια, θα είναι παρούσα στα περιφερειακά συμβούλια και όχι μόνο.

Η εφημερίδα αναφέρει  πως η Γεωργία Ζεμπιλιάδου ουσιαστικά ανήκει, ως στέλεχος της δημόσιας διοίκησης, στο Υπουργείο Οικονομικών και θα είναι αποσπασμένη στην εν λόγω θέση.

Με μισθό που είναι κατά 400 ευρώ μεγαλύτερος από εκείνον που λαμβάνει εδώ, αλλά με τη σημείωση πως, επειδή θα ήταν τμηματάρχης (που λαμβάνει επίδομα 250 ευρώ), η διαφορά είναι μόνο στα 150 ευρώ το μήνα. Όλα τα παραπάνω με βάση τις σχετικές πληροφορίες που δόθηκαν στη στήλη, καθώς ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται και να λέγονται πολλά. Για όλα τα υπόλοιπα, θα δείξει η… συνέχεια!

ΠΑΝ.

Από τον «Πρωινό Λόγο»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.