Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

MH370: Ήταν στον αυτόματο πιλότο όταν συνετρίβη

26 Ιουνίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΑνακοινώθηκε από τις αρχές της Αυστραλίας η νέα περιοχή έρευνας για τον εντοπισμό της μοιραίας πτήσης MH370 μετά από περαιτέρω ανάλυση των δορυφορικών δεδομένων ενώ ανώτατοι αξιωματούχοι προέβησαν στην εκτίμηση ότι το αεροπλάνο ήταν στον αυτόματο πιλότο όταν συνετρίβη.


Η αναζήτηση του μπόινγκ θα μεταφερθεί πλέον νοτιότερα και σε μια περιοχή 1.800 χιλιομέτρων ανοιχτά των δυτικών ακτών της Αυστραλίας.

Η πτήση εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου κατευθυνόμενη από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο, με 239 επιβάτες.

Αξιωματούχοι εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι το αεροπλάνο βρισκόταν στον αυτόματο πιλότο όταν συνετρίβη.

“Είναι εξαιρετικά πιθανό το αεροπλάνο να βρισκόταν στον αυτόματο πιλότο αλλιώς δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στη διαδρομή που έχει ταυτοποιηθεί μέσω των δορυφόρων”, είπε αξιωματούχος της αυστραλιανής κυβέρνησης.

Η έκθεση 64 σελίδων που εκδόθηκε από την κυβέρνηση της χώρας κατέληξε στο ότι η υποθαλάσσια έρευνα για το αεροπλάνο θα πρέπει να επανέλθει στην περιοχή αυτή, νοτιότερα της προηγούμενης.


megatv

This entry was posted on Πέμπτη, 26 Ιουνίου, 2014 at 23:41 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply