Ένας πιστός της Εκκλησίας του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος, πήγε να βγάλει άδεια για όπλο. Δεν πρόκειται για ανέκδοτο. Διαβάστε τι ακολούθησε

KOSMOSΣε ψυχολογικά τεστ αναμένεται να περάσει ώστε να δείξει την ικανότητά του στο να κατέχει όπλα ο 30χρονος Αυστραλός Guy Albon.

Ο εκκεντρικός νεαρός που δηλώνει άθεος και μέλος της Εκκλησίας του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος, φωτογραφηθηκε με ένα σουρωτήρι στο κεφάλι σε φωτογραφία άδειας οπλοφορίας.


Οι αρχές δεν αποδέχθηκαν τη δικαιολογία του 30χρονου ο οποίος ανέφερε: “Ο νόμος ορίζει ότι μπορείς να φοράς ότι θες στο κεφάλι σου αρκεί να μην καλύπτεται το πρόσωπό σου.”

Ο 30χρονος τελικά πέρασε μια βόλτα από τον ψυχίατρο για μια σύντομη εξέταση.

“Με ρώτησε αν  ακούω  φωνές, αν είχα κάνει χρήση ναρκωτικών και άλλα πράγματα για να διαπιστώσει την ψυχική μου κατάσταση”, δήλωσε ο νεαρός.

Παρά το ότι πέρασε με επιτυχία τα τέστ, θα αναγκαστεί να βγάλει νέα άδεια, αυτή τη φορά χωρίς να φορά σουρωτήρι στο κεφάλι του.

Μέσα στους επόμενους μήνες πρέπει να ανανεώσει ξανά την άδεια οδήγησης και έχει ορκιστεί στον εαυτό του ότι θα επιχειρήσει να βάλει ξανά σουρωτήρι στο κεφάλι του και να φωτογραφηθεί με αυτό.


Οι Πασταφαριστές εμφανίστηκαν στις ΗΠΑ το 2005, ως κίνημα κατά της διδασκαλίας στα σχολεία του Ευφυούς Σχεδιασμού που αντιστρατεύεται τη θεωρία της Εξέλιξης του Δαρβίνου.

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.