Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Με σουρωτήρι στο κεφάλι για να πάρει άδεια για όπλο

23 Ιουνίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ένας πιστός της Εκκλησίας του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος, πήγε να βγάλει άδεια για όπλο. Δεν πρόκειται για ανέκδοτο. Διαβάστε τι ακολούθησε

KOSMOSΣε ψυχολογικά τεστ αναμένεται να περάσει ώστε να δείξει την ικανότητά του στο να κατέχει όπλα ο 30χρονος Αυστραλός Guy Albon.

Ο εκκεντρικός νεαρός που δηλώνει άθεος και μέλος της Εκκλησίας του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος, φωτογραφηθηκε με ένα σουρωτήρι στο κεφάλι σε φωτογραφία άδειας οπλοφορίας.


Οι αρχές δεν αποδέχθηκαν τη δικαιολογία του 30χρονου ο οποίος ανέφερε: “Ο νόμος ορίζει ότι μπορείς να φοράς ότι θες στο κεφάλι σου αρκεί να μην καλύπτεται το πρόσωπό σου.”

Ο 30χρονος τελικά πέρασε μια βόλτα από τον ψυχίατρο για μια σύντομη εξέταση.

“Με ρώτησε αν  ακούω  φωνές, αν είχα κάνει χρήση ναρκωτικών και άλλα πράγματα για να διαπιστώσει την ψυχική μου κατάσταση”, δήλωσε ο νεαρός.

Παρά το ότι πέρασε με επιτυχία τα τέστ, θα αναγκαστεί να βγάλει νέα άδεια, αυτή τη φορά χωρίς να φορά σουρωτήρι στο κεφάλι του.

Μέσα στους επόμενους μήνες πρέπει να ανανεώσει ξανά την άδεια οδήγησης και έχει ορκιστεί στον εαυτό του ότι θα επιχειρήσει να βάλει ξανά σουρωτήρι στο κεφάλι του και να φωτογραφηθεί με αυτό.


Οι Πασταφαριστές εμφανίστηκαν στις ΗΠΑ το 2005, ως κίνημα κατά της διδασκαλίας στα σχολεία του Ευφυούς Σχεδιασμού που αντιστρατεύεται τη θεωρία της Εξέλιξης του Δαρβίνου.

news247

This entry was posted on Δευτέρα, 23 Ιουνίου, 2014 at 21:53 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply