(φωτογραφία από την εφημερίδα Φιλελεύθερος)Καρτέρι θανάτου έστησαν χθες τη νύχτα στον Γιάννο Μαυρουδή (ή αλλιώς Καλοψιδιώτη), πατέρα του γνωστού επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη. Ο δράστης (ή οι δράστες) γάζωσαν το θύμα με τέσσερις τουλάχιστον σφαίρες. Την δολοφονία διερευνούν οι διωκτικές Αρχές της Κύπρου.

Ο 77χρονος Γιάννος Καλοψιδιώτης πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι του, σε αραιοκατοικημένη περιοχή μεταξύ Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας. Το θύμα δέχθηκε τέσσερις σφαίρες στο σώμα και μόνη αυτόπτης μάρτυρας ήταν η σύζυγός του.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι διεξάγονται έρευνες και ανακρίσεις για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για έναν ή περισσότερους δράστες και πόσα όπλα χρησιμοποιήθηκαν.

Η εν ψυχρώ δολοφονία έγινε λίγο πριν συμπληρωθούν δύο χρόνια από το πενταπλό φονικό τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου 2012 στην πλατεία της Αγίας Νάπας, που είχε ως στόχο το γιο του Γιάννου Καλοψιδιώτη, τον Φάνο. Ο τελευταίος είχε γλιτώσει τότε, καθώς δεν βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν αυτό γαζώθηκε από αυτομάτο όπλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.