ΒΙΑΣΜΟΣΤέλος στη ζωή του έβαλε ο 35χρονος Αλβανός που βίαζε την κόρη του στο Τρίκορφο Μεσσήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο 35χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρατητήριο του Α.Τ. Καλαμάτας, όπου κρατούνταν για να απολογηθεί τη Δευτέρα στον Ανακριτή Μεσσηνίας, αργά το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτοκτόνησε διά απαγχονισμού με αυτοσχέδιο βρόχο (σεντόνι)

Το γνώριζαν

Εκτός από τη μητέρα, τα όσα φρικιαστικά συνέβαιναν στο σπίτι της οικογένειας φαίνεται να γνώριζαν συγγενείς τους, αλλά στην Αστυνομία το αρνήθηκαν, ενώ πολλά είχαν υποπτευθεί και κάτοικοι του χωριού, αλλά επίσης προτιμούσαν τόσα χρόνια τη σιωπή.

Είναι χαρακτηριστικό πως γείτονες παραδέχονται ότι καθημερινά άκουγαν φωνές και τον ξυλοδαρμό που δέχονταν από το «στοργικό» πατέρα και σύζυγο, τόσο η 15χρονη όσο και η μητέρα της.

Καινούργιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ της Τρίτης, οπότε σημειώθηκε το οικογενειακό επεισόδιο που στάθηκε αφορμή να κληθεί η Αστυνομία, η νεαρή μητέρα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όταν για μια ακόμη φορά είδε το σύζυγό της να ασελγεί πάνω στο κορίτσι της.

Ειδικότερα, η μητέρα το απόγευμα της Τρίτης αντιλήφθηκε τις άρρωστες προθέσεις του συζύγου της και προσπάθησε να τον αποτρέψει. Τότε, ξεκίνησε έντονος καυγάς, αυτός την απώθησε βίαια και σε μια στιγμή απόγνωσης η μητέρα πήρε ένα καλώδιο, θέλοντας να αυτοκτονήσει, ευτυχώς μη υλοποιώντας στο τέλος την απειλή της.

Η οικογένεια ζούσε σε καθεστώς τρομοκρατίας από τον 35χρονο, καθώς συνεχώς απειλούσε τη γυναίκα του και τη 15χρονη κόρη τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα κι όταν συνελήφθη και ήταν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, γνωρίζοντας ότι η γυναίκα του και η κόρη του βρίσκονται στο κτήριο και αξιωματικοί προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει, ο δράστης φώναζε όσο πιο δυνατά μπορούσε στα αλβανικά να μη μιλήσουν.

Ο 35χρονος ζούσε στη Μεσσηνία τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ η 15χρονη ήρθε στην Ελλάδα τα τελευταία 2,5 χρόνια. Το δράμα της, όπως αποκάλυψε, ξεκίνησε από την Αλβανία, όταν ήταν 11,5 χρονών και ο 35χρονος ταξίδευε στην πατρίδα του.

 

patrisnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.