Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου στον υποδιευθυντή του Σωφρονιστικού καταστήματος Γρεβενών…

20 Ιουνίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

IMAG0701Την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών στον υποδιευθυντή του σωφρονιστικού καταστήματος Γρεβενών κ. Αλεξίου Δημήτρη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η διερεύνηση παραπόνων που εκφράστηκαν από επαγγελματίες των Γρεβενών για την έλλειψη συνεργασίας με το σωφρονιστικό κατάστημα Γρεβενών.

Ο κ. Αλεξίου αφού ενημέρωσε πρώτα τον πρόεδρο του συλλόγου για τις διαδικασίες προμηθειών που διενεργούνται από το αρμόδιο τμήμα των φυλακών, στην συνέχεια επισήμανε ότι ένα μεγάλο μέρος των προμηθειών το παρέχουν στις τοπικές επιχειρήσεις.

Ο πρόεδρος τόνισε την ανάγκη στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Νομού Γρεβενών, οι οποίες βάλλονται οικονομικά από την κρίση και παράλληλα ζήτησε την ενδυνάμωση της συνεργασίας του σωφρονιστικού ιδρύματος με τις επιχειρήσεις του Νομού.

Τέλος, στα πλαίσια καλής συνεργασίας, ο κ. Δημάδης πρότεινε και έγινε αποδεκτό να ενημερώνεται το γραφείο του Συλλόγου για τις προσκλήσεις ενδιαφέροντος και τους διαγωνισμούς που διενεργεί το σωφρονιστικό κατάστημα έτσι ώστε να ενημερώνονται από το σύστημα μηχανογράφησης του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών άμεσα οι επιχειρήσεις – μέλη του για να έχουν την δυνατότητα συμμετοχής.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Δημάδης Κωνσταντίνος

This entry was posted on Παρασκευή, 20 Ιουνίου, 2014 at 18:18 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply