Νέα στοιχεία για τον «σατανιστή της Γλυφάδας». Τι είπε στην ανάκριση. Πως ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα. Ποιές οι ομοιότητες και οι διαφορές του με τους «σατανιστές της Παλλήνης».

SATANISTHS GLYFADAS«Θα γινόταν… serial killer-σατανιστής. Αν σκότωνε για 2η φορά το Σάββατο όπως το είχε ‘προγραμματίσει’, ενόψει του θερινού ηλιοστασίου, θα αποκτούσε… εξοικείωση. Δυστυχώς, θα το έβρισκε εύκολο, θα γινόταν ‘άνετος’ στη διάπραξη δολοφονιών. Θα ήταν δύσκολος ο εντοπισμός του γιατί διαπιστώνουμε ότι λειτουργούσε μοναχικά και όχι ομαδικά» αποκαλύπτουν ανώτεροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής συνδυάζοντας τα στοιχεία που είχαν συλλέξει κατά τη διάρκεια της έρευνας με την επαφή που είχαν με τον 22χρονο δράστη.

«Αν δεν καταφέρναμε να τον εντοπίσουμε, δεν θα μπορούσαμε να τον… μαζέψουμε με τίποτα. Θα συνέχιζε να σκοτώνει. Ακόμη και τώρα στο κελί του, αν και δείχνει ήρεμος, φαίνεται να έχει… στεναχωρηθεί που συνελήφθη και δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις ανθρωποθυσίες για να γίνει ‘εκλεκτός’ του Σατανά», αποκαλύπτει αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής, που είχε ασχοληθεί και με τους «Σατανιστές της Παλλήνης».

Οι αστυνομικοί μετά τον εντοπισμό των αιματηρών συμβόλων με το αίμα του δράστη στο παγκάκι της δολοφονίας,

αναζήτησαν ειδικούς που ασχολούνταν ερευνητικά με τον σατανισμό, τους παγανιστές και τον τεκτονισμό. «Ψάχναμε μέσα από τον παγανισμό να εντοπίσουμε συμβολικές ημερομηνίες, κατά τις οποίες γίνονταν λατρευτικές δολοφονίες. Όπως για παράδειγμα στις αλλαγές του χειμερινού, εαρινού και θερινού ηλιοστασίου. Όμως θα είχαμε 5-6 νεκρούς μέχρι τότε, αν δεν τον εντοπίζαμε ερευνητικά» αποκαλύπτει ο έμπειρος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Ο στρατιωτικός «ελεύθερος τέκτονας» 

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής είχαν τουλάχιστον 5-6 ύποπτους, που τα χαρακτηριστικά και οι αντιλήψεις τους ταίριαζαν με το προφίλ του δράστη.

Με δεκάδες ψεύτικα και αυθεντικά προφίλ στο Facebook αναζήτησαν τους υπόπτους ανθρωποθυσιών. Μέσω του προφίλ «ελεύθερος τέκτονας» ήρθαν σε επαφή με τον 22χρονο που εμφανιζόταν με παραλλαγμένο επώνυμο στο προφίλ του. Ο δράστης έγινε ο 148ος «φίλος» του… τέκτονα, με τον οποίο άρχισε να συνομιλεί διαδικτυακά.

Ο διαχειριστής του προφίλ «ελεύθερος τέκτονας», αξιωματικός του στρατού στην επαρχία, εντοπίστηκε, όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί και με την καθοδήγησή τους, «στόχευσαν» στον 22χρονο διαδικτυακό του φίλο. Μετά από αρκετές ώρες chat, ο «ελεύθερος τέκτονας» είχε πάρει τη διαδικτυακή… ομολογία του δράστη ακόμη και φωτογραφίες του τραυματισμένου χεριού του ακόμη και με το πρόσωπό του,
όταν το είχε κόψει για να σχεδιάσει τα αιματηρά σύμβολα της τελετουργίας. Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στα αστυνομικά γραφεία της Ασφάλειας Αττικής. «Η ανάκριση ήταν εύκολη. Έτσι γίνεται συνήθως με τέτοιους είδους δράστες. Θέλουν να κάνουν γνωστή τη δράση τους. Επαίρονται για αυτή. Δεν μετανοιώνουν ποτέ για ότι έχουν κάνει» αναφέρει αξιωματικός που βρισκόταν στην ανάκριση του Ασημάκη Κατσούλα, Μάνου Δημητροκάλη και Δήμητρας Μαργέτη.

Τα κοινά με τους «Σατανιστές της Παλλήνης»

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που έτυχε να ασχοληθεί με τις δύο υποθέσεις σατανιστικών ανθρωποθυσιών στη χώρα μας, διακρίνει 3 ομοιότητες στη δράση των «Σατανιστών της Παλλήνης» με αυτή του 22χρονου Α.Π., και δύο διαφορές…

Η πρώτη ομοιότητα είναι η τυχαία επιλογή των θυμάτων, η δεύτερη είναι το τελετουργικό της ανθρωποθυσίας και η τρίτη η συνθλιβή του προσώπου και του κεφαλιού με πέτρα. Η διαφορά είναι ότι στην περίπτωση των «Σατανιστών της Παλλήνης» υπήρχε και σεξουαλικό υπόβαθρο. Οι δράστες είχαν βιάσει τα δύο θύματά τους, ενώ στην περίπτωση του 22χρονου δεν υπήρχε τέτοιο κίνητρο, «το οποίο ευτυχώς δεν θα μάθουμε αν προέκυπτε στο μέλλον» δηλώνει ο έμπειρος αξιωματικός. Η δεύτερη διαφορά είναι ότι οι Κατσούλα και Δημητροκάλης ήθελαν να μυήσουν και άλλους στον σατανισμό, ενώ ο 22χρονος έμοιαζε να θέλει να ακολουθήσει «μοναχικό» δρόμο.

Οι δύο παιδικοί φίλοι Ασημάκης Κατσούλας και Μάνος Δημητροκάλης (αποφυλακίστηκε πρόσφατα), άρχισαν να κάνουν τελετές μαύρης μαγείας στην Παλλήνη και στο Κορωπί προσπαθώντας παράλληλα να μυήσουν και άλλους συνομήλικούς τους. Οι δυο τους ήταν τότε 21 και 19 ετών αντίστοιχα και η αστυνομία συνέλαβε μαζί τους και τη Δήμητρα Μαργέτη, 18 ετών τότε, η οποία κατηγορήθηκε για συνέργεια στις πράξεις τους. Το πρώτο τους έγκλημα το διέπραξαν στις 27 Αυγούστου 1992. Με το πρόσχημα της λευκής μαγείας οδήγησαν την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου στη θέση Σέσι στο Κορωπί. Το δεύτερο θύμα τους ήταν η 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα. Ήταν Μεγάλη Τετάρτη, 14 Απριλίου 1993, όταν εντόπισαν τυχαία τη μητέρα δύο παιδιών και καμαριέρα ξενοδοχείου. Τη συνάντησαν όταν εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά και υποδυόμενοι τους αστυνομικούς, την επιβίβασαν στο αυτοκίνητο του Κατσούλα και την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί. Στραγγάλισαν την 28χρονη, σε ημιθανή κατάσταση τη βίασαν και στη συνέχεια συνέθλιψαν το κεφάλι της.

Πόσταρε τους Παπαροκάδες

Όπως είχε επισημάνει χθες ο «Ελεύθερος Τύπος», συνομιλώντας με οικεία πρόσωπα, ο 22χρονος αν και είχε χρόνια τέτοιες πνευματικές αναζητήσεις, ο σατανισμός φαίνεται να του προέκυψε σχετικά πρόσφατα. Με το δεύτερο προφίλ στο facebook, που είχε ανοίξει στις 22 Αυγούστου 2012, οι αναρτήσεις του κάθε άλλο παρά σατανιστικές ήταν. Είχε κάνει αναρτήσεις θρησκευτικού περιεχομένου στις οποίες υμνούσε τον π. Νεκτάριο Μουλατσιώτη, γνωστό μέλος των παλιών «παπαροκάδων».

Στις 4 Φεβρουαρίου 2013 ανέβασε ομιλία του Νεκτάριου Μουλατσιώτη με θέμα «ΤΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ» και σχολίασε «με την χάρη του θεού θα νικήσουμε τον ανίσχυρο διάβολο και τους υπηρέτες του, το πιστεύω ΑΜΗΝ».

Πρόσφατα στις 5 Ιουνίου 2014 και ενώ έχει σκοτώσει την 41χρονη Ειρήνη, γράφει: «Είδα φως μες στο σκοτάδι, σκοτάδι μες στο φως. Σουλάτσα στα στενά εαυτός σκοτεινός ενωμένος με την δύναμη της αλλαγής, απαλλαγμένος απο τα μη της γ………. ζωης…».

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.