ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣΜε ανάρτηση του στο Facebook o Γαβριήλ Σακελλαρίδης καταγγέλλει πολιτικό εκβιασμό σε βάρος του, αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και κάνει λόγο για επίθεση μηχανισμών με μεθόδους που παραπέμπουν σε παρακράτος “με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα”, που έχουν ως στόχο τη χειραγώγηση του ίδιου και του κόμματός του.

Το τελευταίο διάστημα και αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, σχεδιάστηκε και εξαπολύθηκε εναντίον μου επίθεση με όλα τα χαρακτηριστικά του πολιτικού εκβιασμού. Από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε να μην συνδιαλλαγούμε με όσους επιδιώκουν τον εκφοβισμό της πολιτικής ζωής και την επιβολή του νόμου της ζούγκλας“, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σακελλαρίδης.

Ο ίδιος στη δήλωσή του καταλήγει ότι η Αριστερα δεν εκβιάζεται και ότι τέτοιες σκοτεινές πρακτικές δεν θα επικρατήσουν στην πολιτική ζωή, ενώ προσθέτει:

Η επίθεση αυτών των μηχανισμών που παραπέμπουν σε μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου, εμφανιζόμενες μάλιστα με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα, στοχεύει στη χειραγώγηση τη δική μου και του κόμματός μου. Αυτοί οι όροι δημόσιας συζήτησης δεν πρέπει να γίνουν ανεκτοί ούτε για εμένα, ούτε για κανέναν πολίτη. Τέτοιες σκοτεινές πρακτικές δεν θα επικρατήσουν στην πολιτική ζωή. Η Αριστερά δεν εκβιάζεται“.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.