ΣΧΟΛΕΙΟΕγγραφές για το νέο σχολικό έτος 2014-15 θα γίνονται έως και στις 30 Ιουνίου 2014, στο χώρο στέγασης του Εσπερινού λυκείου (χώρος και του συγκροτήματος του 2ου Γυμνασίου- Λυκείου).

Το σχολείο μας απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ολοκληρώσουν τον κύκλο σπουδών τους στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με την προϋπόθεση ότι πρόκειται για άτομα που εργάζονται την ημέρα ή είναι άνεργα και άρα δεν μπορούν να φοιτήσουν σε ημερήσιο Λύκειο.

Δυνατότητα εγγραφής στα Εσπερινά Λύκεια της χώρας αποκτούν οι άνεργοι με κάρτα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ και οι μητέρες με ανήλικα παιδιά που έχουν ως αποκλειστική τους απασχόληση τα οικιακά.

Η φοίτηση στη νέα σχολική μονάδα θα είναι 4ετής. Το βραδινό ωράριο λειτουργίας (18:00-21:30) προσφέρεται για εκείνους που οι επαγγελματικές προσωπικές ή οικογενειακές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να φοιτήσουν σε πρωινό σχολείο.

Οι απόφοιτοι του Σχολείου αποκτούν ταυτόχρονα:

Ισότιμο Απολυτήριο Λυκείου -Δικαίωμα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ-ΤΕΙ).

• Εισαγωγή σε Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι. κατόπιν πανελλαδικών εξετάσεων με τα Εσπερινά Γενικά Λύκεια.

• Για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής πρέπει να έχουν φοίτηση στη Γ’ και Δ’ τάξη του Εσπερινού Γενικού Λυκείου.

• Απολυτήριο Γενικού Λυκείου με ενδοσχολικές εξετάσεις.

Εγγράφονται ή μετεγγράφονται μαθητές από 20ης Ιουνίου 2014 ως εξής:

Α’ Τάξη

Απόφοιτοι Γυμνασίου (Απολυτήριο Ημερήσιου ή Εσπερινού) Μαθητές Α’ Τάξης (Ημερήσιου ή Εσπερινού Γενικού Λυκείου Μαθητές Τ.Ε.Ε. Α’ Κύκλου

Γ’ Τάξη

Μαθητές Β’ Τάξης Ημερήσιου Λυκείου Μαθητές ΤΕΕ Β’ Κύκλου Πτυχιούχοι Τ.Ε.Σ. – Ο.Α.Ε.Δ. – Τ.Ε.Ε. Α’ ΚύκλουΠτυχιούχοι Τ.Ε.Λ. – Ε.Π.Λ. (Εκτός Δεσμών)

Δ’ Τάξη

Μαθητές Γ’ Τάξης Ημερήσιου Γενικού Λυκείου ή Δ’ Τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Σχολείο ή να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2462181025 & 6993682198.

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ

ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.