Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Περίεργα περιστατικά συμβαίνουν στις φυλακές Γρεβενών…

15 Ιουνίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

fylakesΠληροφορίες που αναφέρουν περίεργα γεγονότα στο σωφρονιστικό Καταστημα Φελλίου Γρεβενών, φτάνουν σχεδόν καθημερινά στο Star-fm.gr.

Σύμφωνα με αυτές, υπήρξε ένα περιστατικό που έγινε γνωστό την Τετάρτη 11 Ιουνίου, όταν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Γρεβενών ένας 35χρονος Έλληνας κρατούμενος όταν διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα. Ο ίδιος στην αρχή υποστήριξε πως «τραυματίστηκε» πέφτοντας, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην συνέχεια, αποκαλύφθηκε πως τελικά είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από έναν ισοβίτη την Δευτέρα! Αποτέλεσμα αυτής της «καθυστέρησης» είναι να κινδυνεύει η ίδια του η ζωή και να νοσηλεύεται σήμερα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ενώ η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να κρίνεται κρίσιμη.

Ένα δεύτερο παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα την Παρασκευή , στην Α2 πτέρυγα, όταν ένας 45χρονος Αλβανός κρατούμενος,  διαμαρτυρόμενος για την απόφαση του Συμβουλίου των Φυλακών να μην του επιτρέψει «ελεύθερο επισκεπτήριο» έσπασε (χρησιμοποιώντας την μπάρα από τα βάρη που έχουν να αθλούνται οι κρατούμενοι), 8 κάμερες του συστήματος παρακολούθησης των φυλακών, όλες τις λάμπες των διαδρόμων και επιχείρησε να τσακίσει την «Στάση του επόπτη» .
Άμεση ήταν η επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων όπου κατάφεραν να τον «αφοπλίσουν» και να αποτρέψουν χειρότερες ζημιές…

Star-fm.gr : Τελικά που θα οδηγηθεί αυτή η κατάσταση όταν η φυλακή των Γρεβενών παραμένει «ακέφαλη»;

This entry was posted on Κυριακή, 15 Ιουνίου, 2014 at 09:25 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply