Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κίνα: Απαγορεύτηκαν οι προβλέψεις των πάντα για το Μουντιάλ

15 Ιουνίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ζήλεψαν τη φήμη του Πολ

PANDA Τα μεγαλόσωμα ζώα θα επέλεγαν την τροφή τους από καλάθια τα οποία θα ήταν ντυμένα με τις σημαίες των εθνικών ομάδων που αγωνίζονται. Το καλάθι που θα επέλεγαν θα έδειχνε και τον νικητή   (Φωτογραφία:  Reuters ) Τη φήμη και την προβολή που απέκτησε ο Πολ το χταπόδι στο προηγούμενο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, το 2010, φαίνεται πως ζήλεψαν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού πάρκου Τσενγκντού στην Κίνα και σκόπευαν να επιστρατεύσουν για τον ίδιο σκοπό τα γλυκύτατα πάντα.

Ωστόσο, λίγο μετά τη έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου στη Βραζιλία, οι κινεζικές αρχές μπλόκαραν τα σχέδιά τους.

Όπως μεταδίδει το BBC, τα μεγαλόσωμα ζώα θα επέλεγαν την τροφή τους από καλάθια τα οποία θα ήταν ντυμένα με τις σημαίες των εθνικών ομάδων που αγωνίζονται. Το καλάθι που θα επέλεγαν θα έδειχνε και τον νικητή.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του χώρου -όπως δήλωσε εκπρόσωπός του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων- έλαβαν εντολή από τις αρχές να ματαιώσουν τις προβλέψεις.

δολ

This entry was posted on Κυριακή, 15 Ιουνίου, 2014 at 11:27 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply