Κλήρωση Δώρων στα Γρεβενά…

ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ - ΓΡΕΒΕΝΑΚάθε χρόνο, στις 14 Ιουνίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, τιμώντας τον συνάνθρωπό μας που με ανθρωπιά, ενδιαφέρον και αίσθημα ευθύνης, προσφέρει το αίμα του στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Έτσι και φέτος, αναγνωρίζοντας την προσφορά αυτή και αναδεικνύοντας το θετικό πρότυπο του Εθελοντή Αιμοδότη σε παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και τα μέλη Σύλλογοί της, θα γιορτάσουν με όλον τον κόσμο την ημέρα αυτή, σε όλη τη χώρα, με ποικίλες δραστηριότητες.

Στα Γρεβενά στις 13:00, στο Κέντρο πολιτισμού του Δήμου, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση της Λαχειοφόρου Αγοράς από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Γρεβενών “Δώρο Ζωής” .

Το σύνθημά μας φέτος είναι απλό:
«προσφερε το δωρο της ζωησ –δωσε αιμα»

Πραγματικά, κάθε προσφορά αίματος είναι ένα δώρο ζωής, γιατί αυτός που το λαμβάνει το έχει ανάγκη.
Κάθε αιμοδότης είναι ένας ήρωας, γιατί σώζει μια ζωή.

Για να γίνει κάποιος αιμοδότης, δεν χρειάζεται να δώσει τίποτα άλλο, παρά δέκα λεπτά από το χρόνο του.
Με δέκα λεπτά από το χρόνο σου, μπορείς κι εσύ να γίνεις ένας ήρωας!

Ας βοηθήσουμε όλοι να διαδοθεί το μήνυμα αυτό για να βρει ανακούφιση ο πάσχον συνάνθρωπός μας.

Κάθε χρόνο χρειαζόμαστε γύρω στις 650.000 μονάδες αίματος στη χώρα μας, για τις ανάγκες των πολυμεταγγιζόμενων ασθενών, των εγχειριζόμενων, των θυμάτων των τροχαίων κα.
Ας βοηθήσουμε όλοι μας για να γίνει η χώρα μας αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα, για να καλύπτονται με ασφάλεια οι ανάγκες αυτές.

«Πρόσφερε κι εσύ το δώρο της ζωής, δώσε αίμα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.