Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τόμσεν: απόλυση δημοσίων υπαλλήλων που δεν αποδίδουν

12 Ιουνίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Την απόλυση των δημοσίων υπάλληλων που δεν αποδίδουν ζητά τώρα ο επικεφαλής του κλιμακίου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα Πολ Τόμσεν.

Τόμσεν: «Χωρίς μεταρρυθμίσεις η Ελλάδα δεν εξυπηρετεί το χρέος της»Με την αποφυγή νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις συνδέει τώρα ο κ. Τόμσεν το νέο αίτημά του για απόλυση όσων δημοσίων υπαλλήλων δεν αποδίδουν.

«Αυτά είναι πολύ σημαντικά, και συνεχίζουμε να πιέζουμε για αυτές τις διαρθρωτικές και δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις, προκειμένου να αποφύγουμε περικοπές σε μισθούς και συντάξεις», είπε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να απαντήσει για το εάν υπάρχει περιθώριο για μείωση των φορολογικών συντελεστών είπε ότι συμφωνεί με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ότι οι φορολογικοί συντελεστές σε κάποιους τομείς είναι πολύ υψηλοί και ότι θα πρέπει να αποτελεί στόχο η μείωσή τους.

Όμως, μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ, τόνισε πως αυτό πρέπει να γίνει χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η επίτευξη πλεονάσματος 4,5%.

thetoc

This entry was posted on Πέμπτη, 12 Ιουνίου, 2014 at 19:23 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply