Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Γ. Παπακωνσταντίνου μετά την απολογία του για τη λίστα Λαγκάρντ

12 Ιουνίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Του επιβλήθηκαν: Εγγύηση 30.000 ευρώ και κάθε μήνα θα εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ κάλεσε τους «τερματοφύλακες» του χρηματοπιστωτικού συστήματος να λάβουν τα μέτρα τους ή καλύτερα να προσφέρουν χείρα βοηθείας μη και συμβεί κανένα ατύχημα και η χώρα βρεθεί προ απροόπτου. Παιχνίδια με τη φωτιά δεν επιτρέπονται στην παρούσα φάση, όπου τα πάντα είναι εκτεθειμένα στο τυχαίο και απρόσμενο γεγονόςΕνώπιον του αρεοπαγίτου ειδικού ανακριτή κ. Ιωσήφ Τσαλαγανιδη απολογήθηκε σήμερα, Πέμπτη, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Ο πρώην υπουργός αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία ύψους 30.000 ευρώ και τον όρο εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του το πρώτο δεκαπενθήμερο κάθε μήνα.

Τον Γ. Παπακωνσταντίνου βαραίνουν δύο κακουργηματικές κατηγορίες, νόθευση εγγράφου και απιστία, για τον χειρισμό του ως προς τη λίστα Λαγκάρντ, κατά την περίοδο της θητείας του στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο πρώην υπουργός αρνήθηκε τις κατηγορίες και έδοσε εξηγήσεις για τους χειρισμούς του υποβάλλοντας υπόμνημα 60 σελίδων.

This entry was posted on Πέμπτη, 12 Ιουνίου, 2014 at 23:37 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply