3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΩΝ MALAYSIAN

Συγγενείς επιβατών Boeing: 5 εκατ. δολάρια για να μάθουμε την αλήθειαΣτην αγωνιώδη τους προσπάθεια να μάθουν τι συνέβη στα αγαπημένα τους πρόσωπα, οι συγγενείς των επιβατών της πτήσης ΜΗ370 των Μαλαισιανών αερογραμμών ξεκίνησαν εκστρατεία προκειμένου να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 5 εκατομμύρια δολάρια.

Μέρος του ποσού θα διατεθεί ως αμοιβή σε όποιον δώσει αξιόπιστες πληροφορίες για το μοιραίο Boeing 777 που χάθηκε μυστηριωδώς ακριβώς πριν από τρεις μήνες και το υπόλοιπο για την χρηματοδότηση της ιδιωτικής έρευνας.

Ο εφιάλτης τους συνεχίζεται. Αυτό που τους ταλανίζει είναι ότι πιθανώς δεν θα μάθουν ποτέ τι συνέβη στα αγαπημένα τους πρόσωπα, τι πήγε στραβά κατά την μοιραία πτήση.

Απελπισμένοι και εξαντλημένοι πλέον, ορισμένοι από τους συγγενείς των επιβατών ανακοίνωσαν ότι έχουν ξεκινήσει εκστρατεία στο διαδίκτυο μέσω του ιστοτόπου Indiegogo.com. για τη συγκέντρωση τουλάχιστον 5 εκατ. δολαρίων. Το εν λόγω ποσό, σκοπεύουν να το μοιράσουν, διαθέτοντας τα 3 εκατ. ως αμοιβή για τον όποιο αξιόπιστο πληροφοριοδότη και τα υπόλοιπα 2 εκατ. για την χρηματοδότηση ιδιωτικής έρευνας. Όσο μεγαλύτερο είναι το ποσό που θα συγκεντρωθεί, τόσο θα αυξάνεται και η προσφερόμενη αμοιβή, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Το Boeing 777 χάθηκε στις 8 Μαρτίου, λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο. Μετέφερε 239 επιβάτες και μέλη του πληρώματος.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το αεροπλάνο άλλαξε ξαφνικά πορεία και κατά πάσα πιθανότητα έπεσε στον Ινδικό Ωκεανό. Ωστόσο, τρεις μήνες ερευνών δεν στάθηκαν αρκετοί για να εντοπιστούν συντρίμμια.

Συγγενείς επιβατών Boeing: 5 εκατ. δολάρια για να μάθουμε την αλήθεια

Μετά τις άκαρπες έρευνες, από αέρος και θαλάσσης, οι ειδικοί που έχουν αναλάβει να διελευκάνουν το μυστήριο της εξαφάνισης του Boeing προσπαθούν και πάλι να επαληθεύσουν την πιθανή πορεία που ακολούθησε το μοιραίο αεροσκάφος.

Οι αντικρουόμενες πληροφορίες που έρχονταν συνεχώς στην δημοσιότητα έχουν κάνει πολλές οικογένειες επιβατών να πιστεύουν ότι οι χώρες που εμπλέκονται στην υπόθεση τους κρύβουν την αλήθεια και γι’ αυτό έχουν ήδη έχουν ασκήσει έντονη κριτική στις αρχές για τον χειρισμό των ερευνών.

«Πρόκειται για μυστήριο άνευ προηγουμένου στην ιστορία της αεροπλοίας και είναι ανάγκη να κινηθούμε συλλογικά, με ένα κοινό στόχο, να ανακαλύψουμε την αλήθεια, το αεροσκάφος και τους επιβάτες. Είμαστε πεπεισμένοι ότι κάπου, κάποιος, κάτι ξέρει και ελπίζουμε ότι αυτή η αμοιβή θα του/της δώσει το κίνητρο να αποκαλυφθεί» δήλωσε ο επικεφαλής του εγχειρήματος, «Αμοιβή ΜΗ370-Αναζητώντας την Αλήθεια», Ίθαν Χαντ.

Στις 15 Ιουνίου θα ξεκινήσει-μέσω ασφαλούς ιστότοπου- η επεξεργασία των κυριότερων στοιχείων που ενδεχομένως προκύψουν και η αξιολόγηση των αξιόπιστων πληροφοριών θα γίνει από εξειδικευμένη εταιρεία, αναφέρεται στην ανακοίνωση των συγγενών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.