ΙΑΤΡΙΔΗΜετά τον Βασίλη Καπερνάρο, μία ακόμη βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποχωρεί από το κόμμα έπειτα από τις ευρωεκλογές. Τη σκυτάλη πήρε η Μίκα Ιατρίδη.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου αποφάσισε να παραιτηθεί από τους ΑΝΕΛ, ενημερώνοντας αρχικά τηλεφωνικά τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο και στη συνέχεια και εγγράφως.

Τι απαντούν οι ΑΝΕΛ

Με λακωνικό τρόπο τοποθετήθηκαν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες για την παραίτηση της κ. Ιατρίδη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Καλό πολιτικό ταξίδι. Ο λαός μάς κρίνει όλους»

Η δημόσια εμφάνιση με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ

Μόλις πριν από λίγα 24ωρα, στις 29 Μαΐου, η Μίκα Ιατρίδη είχε εμφανιστεί δημόσια δίπλα στον κ. Καμμένο στην Κάρπαθο, καθώς μαζί με τον Τέρενς Κουίκ έδωσαν το «παρών» στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 8 ετών από το θάνατο του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη.

Aυτή είναι η φωτογραφία από την κοινή εμφάνιση της Μίκας Ιατρίδη με τον Πάνο Καμμένο, την οποία δημοσιεύει η Δημοκρατική της Ρόδου.

Πηγή φωτογραφίας: dimokratiki

Η ανακοίνωση προς τον πρόεδρο του κόμματος

Η επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.