Θέμα χρόνου να αρχίσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια
AEK GHPEDOΘέμα χρόνου είναι πλέον να αρχίσουν τα έργα για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η χθεσινή παρουσία των ανθρώπων της ΑΕΚ στη Βουλή για το συγκεκριμένο πρότζεκτ κατάφερε να πείσει όλα τα μέλη της επιτροπής για τη νομιμότητα και την ωφελιμότητα του έργου. Σήμερα θα συζητηθεί κατ’ άρθρο το ρυθμιστικό νομοσχέδιο, την επόμενη Τρίτη θα γίνει ακόμη μία συνεδρίαση κι ακολούθως θα τεθεί προς ψήφιση, κάτι που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να εκδοθούν οι οικοδομικές άδειες και να αρχίσουν τα έργα. Πλέον όλα έχουν πάρει το δρόμο τους…

Τέσσερις κι έπεται συνέχεια

Ημέρες εκκαθαρίσεων διανύουμε στην ΑΕΚ, αφού ήδη οι πρώτοι τέσσερις παίκτες του φετινού ρόστερ που δεν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν ενημερώθηκαν σχετικά. Πόποβιτς, Μούργκα, Τσουμάγκας και Δημγκιόκας έκαναν την αρχή, αλλά θα υπάρξει και συνέχεια, αφού από τη φετινή ομάδα δεν πρόκειται να μείνουν πάνω από 10-11 ποδοσφαιριστές το πολύ. Αν συνυπολογιστεί πως έχουν γίνει ήδη 11 μεταγραφές και ο Τραϊανός Δέλλας επιθυμεί ρόστερ 26-27 παικτών, η «Ένωση» υπολογίζεται να κάνει ακόμη 5-6 προσθήκες.

Για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις αποφάσεις θα ληφθούν στη σύσκεψη που θα γίνει παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον προπονητή, αλλά και τους Λυμπερόπουλο και Μπάγεβιτς. Ίσως αυτή καθυστερήσει λίγες μέρες, λόγω του φόρτου που έχει ο «τίγρης» με τα «Ποσειδώνια». Η ΑΕΚ όλα δείχνουν πως θα αποκτήσει ακόμη αριστερό μπακ, στόπερ, αμυντικό χαφ, ακραίο επιθετικό και δύο σέντερ φορ.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.