Πολλά είναι τα αγωνιστικά – και όχι μόνο – θέματα που έχουν καθυστερήσει να προχωρήσουν στον ΠΑΟΚ
SAVVIDISΕδώ και δύο εβδομάδες ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον Άγγελο Αναστασιάδη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν.

Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχουν πέσει οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, αν και έχουν συμφωνηθεί τα πάντα για τους συνεργάτες του και το ποσό που θα παίρνει (εκείνος) από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες μέρες για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της συμφωνίας.

Εξαιτίας αυτού δεν έχουν προχωρήσει και οι συζητήσεις για το ρόστερ της ομάδας εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης, παρότι υπάρχει καλή διάθεση από τους «ασπρόμαυρους» και τον Πάμπλο Γκαρσία να συνεργαστούν εκ νέου, με τον Ουρουγουανό να αναλαμβάνει πόστο δίπλα στον Αναστασιάδη, δεν έχει προχωρήσει και αυτό το θέμα!

Βγαίνει μπροστά ο Βρύζας

Εφόσον κλείσει το θέμα του προπονητή και πριν αρχίσουν οι επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ο Ζήσης Βρύζας αναμένεται παραθέσει συνέντευξη Τύπου, καθώς γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία της ΠΑΕ με τους οπαδούς της ομάδας.

Σε αυτή ο παράγοντας του συλλόγου θα θέσει τους στόχους και θα μιλήσει συγκεκριμένα στον κόσμο για το πώς η ιδιοκτησία και η ΠΑΕ σκέφτονται την επόμενη περίοδο.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.