Η εκπρόσωπός του δεν μιλά για την κατάσταση της υγείας του Γερμανού
ΣΟΥΜΑΧΕΡΗ έλλειψη ενημέρωσης για την κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ είναι επόμενο να έχει δημιουργήσει όχι απλώς ανησυχία, αλλά και… σενάρια για τον Γερμανό πιλότο, που έχει συμπληρώσει ήδη πέντε μήνες σε κατάσταση κώματος μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Δημοσιεύματα στην Ισπανία ανέφεραν την περασμένη εβδομάδα πως ο «Σούμι» έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης και πλέον αλληλεπιδρά με το περιβάλλον του. Κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από την εκπρόσωπό του, Σαμπίν Κεμ. «Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους και δεν έχουμε κάνει καμία δήλωση για την κατάσταση της υγείας του Μίχαελ», δήλωσε η ίδια στην Gazzetta Dello Sport.

Πάντως η «ομίχλη» γύρω από το τι ακριβώς συμβαίνει με τον «Σούμι» παραμένει, όσο κανένας από την πλευρά του επτάκις πρωταθλητή της Formula 1 δεν μιλά για την κατάσταση της υγείας του και τις όποιες πιθανότητες έχει να αναρρώσει.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.