ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

ΦΑΙΗΤην ερωτική σχέση του Βαγγέλη Στεφανάκη με τις αδελφές Μπλάχα αποκαλύπτουν μέσα από τις μαρτυρίες τους συγγενείς, φίλοι και γνωστοί τόσο του θύματος, της 23χρονης Φαίης όσο και της Μαριαλένας, 32 ετών που κατηγορείται ότι είπε ψέματα και υπέθαλψε τον βασικό κατηγορούμενο του άγριου ξυλοδαρμού που οδήγησε στο θάνατο της αδελφής της.
Αποκαλύψεων συνέχεια στη δίκη για τη δολοφονία της Φαίης

Φίλη της Φαίης κατέθεσε στο δικαστήριο πως η μεγάλη αδελφή ζήλευε τη μικρότερη και πως προσπαθούσε να χαλάσει τη σχέση της με τον 26χρονο. «Η Φαίη προσπαθούσε να ψάξει τη σχέση της αδελφής της με τον Στεφανάκη. Ένα βράδυ κοιμήθηκαν όλοι μαζί στο ίδιο κρεβάτι. Εκεί άρχισε να καταλαβαίνει ότι κάτι παίζει με τη Μαριαλένα και τον Βαγγέλη», είπε.

Το ερωτικό τρίγωνο φαίνεται πως συμπληρωνόταν από άλλα δύο πρόσωπα, έναν νεαρό – φάντασμα που όλοι τον ξέρουν στη Νέα Μάκρη αλλά η αστυνομία αδυνατεί να τον εντοπίσει ακόμη και τώρα ένα χρόνο μετά τη δολοφονία, ο οποίος και φέρεται να πέρασε από το σημείο την ώρα του ξυλοδαρμού και ο οποίος σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες ήταν στη ζωή της Φαίης.

Το δεύτερο πρόσωπο είναι ο πρώην σύζυγος της Μαριαλένας. Αμέσως μετά το θάνατο της Φαίης είχε καταθέσει για τον κατηγορούμενο Βαγγέλη Στεφανάκη. «Τον είχα δει 2-3 φορές να περιμένει τη Φαίη. Μου έδωσε κακή εντύπωση. Είναι εμφανές ότι κάνει χρήση αναβολικών. Είναι φουσκωτός, οδηγεί επικίνδυνα μηχανή μεγάλου κυβισμού χωρίς κράνος, τρέχει υπερβολικά κάνοντας επίδειξη και φιγούρες στη γειτονιά, και δίνει την εντύπωση του μάγκα», δήλωσε σχετικά.

Ο πρώην σύζυγος της Μαριαλένας, που τη στηρίζει παρ’ όλα όσα έχουν συμβεί, αναφέρει για τη δολοφονία και το ροζ DVD με το οποίο ο Στεφανάκης εκβίαζε τη μεγάλη αδελφή όπως η ίδια ισχυρίζεται. «Απ’ ότι μου είπε η σύζυγός μου, είπε ψέματα στην αστυνομία γιατί φοβόταν τον Στεφανάκη. Ο Στεφανάκης της έλεγε ότι αν το μαρτυρήσει, θα κάνει κακό στην ίδια, στην αδερφή της, και την οικογένεια της. Η Μαριαλένα μου αποκάλυψε ότι μια φορά είχε κάνει έρωτα σε ξενοδοχείο με τον Στεφανάκη, και αυτός της είπε ότι είχε βιντεοσκοπήσει τη συνεύρεση, και ότι αν αποκάλυπτε στην αστυνομία ότι αυτός χτύπησε την αδερφή της, θα το δημοσίευε στο ίντερνετ και θα το έστελνε σε όλα τα μέλη της οικογένειάς της, σε μένα, και στην οικογένειά μου», συμπλήρωσε.

Ο πατέρας του βασικού κατηγορούμενου αναίρεσε τα όσα είχε πει προανακριτικά στην αστυνομία για τον οξύθυμο χαρακτήρα του γιου του, ενώ αίσθηση στην κατάθεσή του προκάλεσαν τα όσα είπε για τον ρόλο που έπαιξε στο τραγικό γεγονός το τηλεφώνημα που έκανε η αδελφή της Φαίης στον κατηγορούμενο το βράδυ της δολοφονίας αλλά και στην αδελφή της, τηλεφώνημα που πυροδότησε την ένταση και προκάλεσε τον καυγά που κατέληξε στο θάνατο της κοπέλας. «Άκουσα ότι η Μαρία Ελένη πήρε τηλέφωνο τον Βαγγέλη και του είπε: Με αυτή τη μισοριξιά τα’ χεις; Που έχει πάει με τους φίλους σου; Πήρε και την αδελφή της και της είπε ότι έχει πάει με τον Βαγγέλη πάνω από μία φορά και ότι δεν μπορεί να είναι όλα μέλι-γάλα μεταξύ τους», είπε.

Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με την κατάθεση στενής φίλης του θύματος για την οποία το δικαστήριο διέταξε βίαιη προσαγωγή καθώς απουσίασε κατά τη τελευταία συνεδρίαση.

έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.