Μια περιοχή χαμηλής βλάστησης, απέκλεισαν και ερευνούν οι πορτογαλικές αρχές στην Πράια ντα Λουζ εκεί όπου το 2007 εξαφανίστηκε η τρίχρονη τότε Μαντλίν ΜακΚάν.

MANTLINΜια περιοχή χαμηλής βλάστησης, απέκλεισαν και ερευνούν οι πορτογαλικές αρχές στην Πράια ντα Λουζ εκεί όπου το 2007 εξαφανίστηκε η τρίχρονη τότε Μαντλίν ΜακΚάν. Οπως μάλιστα αναφέρει η Daily Mail στην περιοχή επρόκειτο να γίνουν εργασίας για την κατασκευή γηπέδου οι οποίες σταμάτησαν.

Τον Μάιο οι πορτογάλοι επικεφαλής της έρευνας έκαναν λόγο για νέα φάση που σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις. Η Μαντλίν εξαφανίστηκε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της οι οποίοι την είχαν αφήσει να κοιμάται μόνη της ενώ έτρωγαν με φίλους σε κοντινό εστιατόριο.

Μέχρι στιγμής όλες οι έρευνες έχουν αποβεί άκαρπες. Το 2011 ο φάκελος της υπόθεσης ξανάνοιξε μετά από παρέμβαση και του βρετανού πρωθυπουργού Ντέηβιντ Κάμερον.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.