Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εξέλιξη στην υπόθεση Μαντλίν

2 Ιουνίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Μια περιοχή χαμηλής βλάστησης, απέκλεισαν και ερευνούν οι πορτογαλικές αρχές στην Πράια ντα Λουζ εκεί όπου το 2007 εξαφανίστηκε η τρίχρονη τότε Μαντλίν ΜακΚάν.

MANTLINΜια περιοχή χαμηλής βλάστησης, απέκλεισαν και ερευνούν οι πορτογαλικές αρχές στην Πράια ντα Λουζ εκεί όπου το 2007 εξαφανίστηκε η τρίχρονη τότε Μαντλίν ΜακΚάν. Οπως μάλιστα αναφέρει η Daily Mail στην περιοχή επρόκειτο να γίνουν εργασίας για την κατασκευή γηπέδου οι οποίες σταμάτησαν.

Τον Μάιο οι πορτογάλοι επικεφαλής της έρευνας έκαναν λόγο για νέα φάση που σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις. Η Μαντλίν εξαφανίστηκε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της οι οποίοι την είχαν αφήσει να κοιμάται μόνη της ενώ έτρωγαν με φίλους σε κοντινό εστιατόριο.

Μέχρι στιγμής όλες οι έρευνες έχουν αποβεί άκαρπες. Το 2011 ο φάκελος της υπόθεσης ξανάνοιξε μετά από παρέμβαση και του βρετανού πρωθυπουργού Ντέηβιντ Κάμερον.

thetoc

This entry was posted on Δευτέρα, 2 Ιουνίου, 2014 at 21:07 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ, Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply