Το πρώτο αγροτικό με V12 καρδιά!
FERRAFIΤι κι αν η φίρμα από το Μαρανέλο συνεχίζει να ορκίζεται ότι δεν πρόκειται να βγάλει ποτέ σεντάν και SUV;

Όσο υπάρχουν τύποι που βάζουν τα Φεραρικά τους να κάνουν τις βαριές δουλειές, η Ferrari συναντά επικινδύνως το αγροτικό.

Και σε ένα τέτοιο ευτυχές πάντρεμα, έχουμε πλέον μπροστά μας το πρώτο αγροτικό Ferrari, το Ferrari 412 Pickup Truck συγκεκριμένα!

Η υπέροχη μετατροπή έγινε από τη London Motor Group για λογαριασμό εκπομπής της βρετανικής τηλεόρασης («Ultimate Wheels») και βασίζεται στην άλλοτε θρυλική Ferrari 412 του 1989.

Οι τρελοί επιστήμονες λοιπόν της London Motor Group, η οποία κατέχει το London Motor Museum αλλά και το London Supercar Workshop, πήρε ένα κλασικό Φεραρικό της δεκαετίας του ’80, αφαίρεσε πορτμπαγκάζ και πίσω θέσεις και τα αντικατέστησε με μια μοναδική ξύλινη -φυσικά!- καρότσα. Και βέβαια το εγχείρημα εκτελέστηκε στην εντέλεια…

Η LMG δεν περιόρισε βέβαια τις μετατροπές μόνο στο επίπεδο της «αγροτικοποίησης» του κομψοτεχνήματος, αλλά πείραξε εξατμίσεις, αναρτήσεις και πολλά ακόμα, φιλοδωρώντας τη Ferrari ακόμα και με ηχοσύστημα από την Bang & Olufsen! Στον V12 των 4,9 λίτρων δεν έβαλαν πάντως καθόλου το χεράκι τους, αφήνοντάς τον φόρο τιμής στους μηχανικούς του Μαρανέλο.

Και για την ιστορία του πράγματος, το να πάρεις μια κλασική Ferrari και να την πειράξεις σε τέτοιο βαθμό, τα θέλει τα κότσια του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.