Ξεκίνησε πέρσι στον Ολυμπιακό!

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥΜια χιουμοριστική ιδέα βρήκε το εμπορικό τμήμα του μπασκετικού τμήματος της Μπαρτσελόνα για να διαφημίσει τα επερχόμενα πλέι οφ της ισπανικής λίγκας. Ήδη λοιπόν, «σαρώνει» στο διαδίκτυο το πρωτότυπο σποτάκι με αρκετούς αστέρες των Μπλαουγκράνα να πρωταγωνιστούν από διάφορα πόστα με ελληνικό ενδιαφέρον στον σερβιτόρο… Κώστα Παπανικολάου, αλλά και τον ταξιτζή… Τζόι Ντόρσεϊ.

Μέσα σε ένα δίλεπτο σποτ ένας νεαρός φίλαθλος της Μπαρτσελόνα βγαίνει ανυποψίαστος από το σπίτι του και ξαφνικά συναντάει παντού στον δρόμο τους αγαπημένους παίκτες της ομάδας του.

Για παράδειγμα βγαίνοντας από το σπίτι του έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον… κούριερ Χεζόνια, μέσα σε «fast food» συναντάει τον Χουέρτας, ενώ λίγο αργότερα τα «λέει» και με τον… περιπτερά Αμπρίνες.

Πάντως, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ο Παπανικολάου το «έχει» το πόστο του σερβιτότου, αφού ας μην ξεχνάμε ότι είχε αναλάβει τον ίδιο ρόλο, στη διάρκεια της βόλτας της αποστολής του Ολυμπιακού στο περσινό final-4 της Ευρωλίγκα στο Hyde Park, πριν από τον τελικό με τη Ρεάλ.

Δείτε τον «Παπ» να σερβίρει και ως παίκτης του Ολυμπιακού…

Τότε, ο «Παπ» είχε σερβίρει όλους τους καφέδες στους συμπαίκτες του για να χαλαρώσουν πριν από τον μεγάλο αγώνα. Για να δούμε εάν θα είναι το ίδιο… γουρλής και στα πλέι οφ με την Μπαρτσελόνα.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.