Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες από το εσωτερικό των γραφείων του ΠΑΣΟΚ και από τις τρύπες από καλάσνικοφ, μετά την τελευταία επίθεση τα ξημερώματα της Κυριακής των εκλογών

GRAFEIA PASOKΔύο φωτογραφίες, η μία του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Α. Παπανδρέου και η άλλη του Ε. Βενιζέλου κοσμούν τον τοίχο σε γραφείο του ΠΑΣΟΚ στο δεύτερο όροφο.

Λίγο πιο πάνω όμως παρατηρεί κανείς τρύπα από μία από τις σφαίρες που ρίχτηκαν από τους τρομοκράτες.

Σύμφωνα με νέα εκτίμηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, το καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν οι δράστες πιθανότατα να έπαθε εμπλοκή. Γι’ αυτό και δεν συνεχίστηκαν οι βολές κατά των γραφείων.

 

Το ακριβές σημείο στο οποίο στάθηκε ο τρομοκράτης έχει εντοπισθεί, ενώ εκτιμάται πως κράτησαν απόσταση από κάμερα ασφαλείας ώστε να μην καταγραφούν. Τούτο φυσικά σημαίνει πως γνώριζαν την ύπαρξή της.

Στην αντιτρομοκρατική εκτιμούν πως το χτύπημα ήταν αυτό που λέγεται “υψηλού επιχειρησιακού ρίσκου”. Ο λόγος, ότι πρόκειται για περιοχή που σφύζει από αστυνομικές δυνάμεις, άρα ήταν πολύ πιθανό να έπεφταν πάνω σε περιπολίες.

Όσο για το που στρέφονται οι υποψίες, αρχικά γινόταν λόγος για την ΟΛΑ, αφού το σενάριο του Νίκου Μαζιώτη είναι από τα τελευταία στην λίστα.

Υπάρχει όμως περίπτωση να πρόκειται και για καινούργια οργάνωση.

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.