Νεκροί ένας 47χρονος και ένας 61χρονος άνδρας
KRHTH PNIGMOIΔεν πρόλαβε να αρχίσει η καλοκαιρινή περίοδος και δυο άνδρες στην Κρήτη άφησαν την τελευταία τους πνοή στη θάλασσα.

Πρόκειται για ένα 47χρονο ο οποίος ανασύρθηκε χθες χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή «Αμμουδάκι» Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπηλιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για διενέργεια νεκροψίας σύμφωνα με το flashnews.gr.

Την ίδια ώρα, άλλος ένας άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή μετά από το θαλάσσιο μπάνιο που έκανε στην περιοχή των Μαλίων. Ο 61χρονος τουρίστας, που έπασχε από άσθμα, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Ιατρικό Κέντρο Μαλίων, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες χωρίς αποτέλεσμα. Η σορός μεταφέρθηκε στο ΠΑ.Γ.Ν.Η. για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.