Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου αλλοδαπού

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ -ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΤην Κυριακή (25-05) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας για κλοπή.

Ειδικότερα, στις  09-11-2013  ένας 58χρονος κατήγγειλε την κλοπή Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου, ιδιοκτησίας του από το Μελιδόνι Κοζάνης. Το όχημα αφού αναζητήθηκε, άμεσα βρέθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης στον Πολύμυλο Κοζάνης και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Όπως προέκυψε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, δράστης της κλοπής είναι ο 36χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον αρμόδιο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας

Εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Τρικάλων

Επίσης την Κυριακή (25-05) το απόγευμα στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Φλώρινας, συνέλαβαν 31χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Τρικάλων για διακεκριμένες κλοπές που διαπράχθηκαν από κοινού και κατ΄εξακολούθηση από δράστες που είχαν ενωθεί να διαπράττουν κλοπές, πράξεις που έλαβαν χώρα το 2009 στην περιοχή των Τρικάλων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.