Σύλληψη 39χρονου με 126,1 γραμμάρια κάνναβης στο Μαυροδένδρι

συλληψηΤο Σάββατο  (24.05) τις πρώτες πρωινές ώρες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν στην Κοζάνη έναν 16χρονο  για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο ανήλικος συνελήφθη λίγη ώρα αφού αφαίρεσε από κρεοπωλείο, ιδιοκτησίας 58χρονου ημεδαπού, μικρό χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ακονιστήρι.

Επιπλέον, στην κατοχή του 16χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (6) χάπια που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών καθώς και ένα γυναικείο δαχτυλίδι, ως προϊόν προηγούμενης κλοπής που είχε διαπράξει στην Πτολεμαΐδα.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του συλληφθέντα σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη 39χρονου στο Μαυροδένδρι για κατοχή ναρκωτικών

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ -ΣΥΛΛΗΨΗΤην Παρασκευή (23.05) τις απογευματινές ώρες στο Μαυροδένδρι Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν έναν 39χρονο για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα μικροποσότητα κάνναβης, ενώ ακολούθως σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του, βρέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη και σπόροι κάνναβης.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 126,1 γραμμάρια κάνναβης και 40 σπόροι κάνναβης.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.