aaaΒάζοντας έναν νεαρό να μιλήσει για τη δική του πρώτη φορά, «Το Ποτάμι» επιχείρησε να σταματήσει τα σχόλια περί σεξιστικών και άλλων μεθόδων που ακούστηκαν μετά την προβολή των δύο πρώτων βίντεο με τις δύο γυναίκες, τη νεαρή Μαρίλια Χαριδήμου και την μεγαλύτερη κυρία, που μιλούσαν για τη δική τους πρώτη φορά.

Οπως σημειώνει ο Βηματοδότης ο νεαρός που μιλά για την πρώτη του φορά, είναι ο 20χρονος Αλέξης Σιβρικόζης ο οποίος σε αντίθεση με την Μαρίλια που είχε μια σχετική άνεση με την κάμερα αφού είναι ηθοποιός, ο νεαρός δεν έχει καμία, μα καμία σχέση με το χώρο. Ο Αλέξης είναι σπουδάζει ναπηγική στα ΤΕΙ.

Πώς βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στο σποτ του Ποταμιού; Οπως αναφέρει η ίδια πηγή ο 20χρονος κρίθηκε ιδανικός για το συγκεκριμένο σποτ καθώς είναι ελαφρά αξύριστος, αλλά και… πολιτικοποιημένος.

Το γύρισμα έγινε σε σπίτι στο Κολωνάκι, και όχι στα σπίτι των Εξαρχείων όπου γυρίστηκε το σποτ με πρωταγωνίστρια την Μαρίλια και ο νεαρός δεν χρειάστηκε παρά μόνο τρεις ώρες για να μάθει τα λόγια του και να μπορέσει να τα εκφωνήσει σωστά μπροστά στην κάμερα.

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.