ΕΛΛΑΔΑΤους δέκα πιο σημαντικούς λόγους για να αγοράσουν οι κάτοικοι εξωτερικού εξοχική κατοικία στην Ελλάδα αναφέρει σε έκθεση της η Αlgean Property. Συγκεκριμένα αναφέρει πως η Ελλάδα είναι ένας από τους τελευταίους «ανεξερεύνητους» παραδείσους της Ευρώπης για ιδιοκτήτες τουριστικής κατοικίας.

Πρώτος λόγος για την αγορά αναφέρεται η εύκολη και

άμεση προσβασιμότητα με όλα τα μέσα (αεροπλάνο, πλοίο, αυτοκίνητο). Ειδικά για την αεροπορική προσβασιμότητα αναφέρεται η λειτουργία 21 διεθνών αεροδρομίων αλλά και το έμπρακτο ενδιαφέρον αεροπορικών εταιρειών (British Airways, Turkish Airlines, Qatar Airways, Air Berlin, Aegean, Norwegian, Ryanair, EasyJet, Brussels Airlines, Transavia και Εllin Air). Δεύτερος λόγος αναφέρεται το πολύ καλό κλίμα που έχει η χώρα μας. Η μέση θερμοκρασία είναι 18 βαθμοί Κελσίου, με περισσότερες από 300 ημέρες να υπάρχει ηλιοφάνεια 8,5 ωρών. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τους λόγους αγοράς εξοχικού και η μεγάλη ακτογραμμή της Ελλάδας που φτάνει τα 13.676 χλμ.

Οι δέκα λόγοι για να αγοράσει ένας ξένος εξοχικό στην Ελλάδα

  1. Αεροπορική προσβασιμότητα
  2. Καιρός
  3. Μεγάλη ακτογραμμή
  4. Πολιτισμός
  5. Ποιότητα ζωής
  6. Χαμηλό ποσοστό εγκληματικότητας
  7. Κόστος διαβίωσης
  8. Επένδυση σε ένα ανερχόμενο προορισμό
  9. Κόστος μεταβίβασης
  10. Νομικό Πλαίσιο – Αδεια παραμονής

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.